Над 1200 участници от 38 държави ще вземат участие в

...
Над 1200 участници от 38 държави ще вземат участие в
Коментари Харесай

Вицепрезидентът Илияна Йотова открива Мултиевропейското първенство по таекуондо

Над 1200 участници от 38 страни ще вземат присъединяване в годишното интернационално състезание по таекуондо – Multi European Games, което ще се организира сред 2 и 8 юни в София.

Освен него за първи път в историята ще се състои и Пара таекуондо Гранд при, което е под егидата на международната федерация.

Вицепрезидентът на България Илияна Йотова ще открие конкуренциите на 3 юни в 13:00 часа в зала " ЕФЕ " на хотел Маринела.

Значимостта на шампионатите ще докара в България и президента на Световната таекуондо централа Kukkiwon Донг Суп Лий, ръководителя на Kukkiwon UNESCO Taekwondo Чой Чаеджун, президента на Европейски таекуондо съюз Сакис Прагалос, ръководителя на Световната детска таекуондо федерация Парк Су Нам, публицисти от Европа и Корея, като и ръководителя на федерацията Слави Бинев.

Настоящите шампионати се организират единствено два месеца преди страната ни да семейства най-елитните и тежки шампионати в света на таекуондо.

Абсолютен казус и чест за България са двете международни шампионати и Генералната асамблея на фветовната федерация, които ще се проведат в от края на месец юли доникъде на август София под патронажа на президента Румен Радев.

Събитията ще съберат в страната спортния международен хайлайф и престижи от международната политическа, бизнес и културна подиуми, а изненадите, които БФТ приготвя за феновете на спорта са грандиозни.

Официалното разкриване е в петък 3 юни от 13:00.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР