Над 120 студенти от различни специалности ще бъдат част от

...
Над 120 студенти от различни специалности ще бъдат част от
Коментари Харесай

Над 120 младежи участват в 18-ото издание на стажантската програма на А1

Над 120 студенти от разнообразни специалности ще бъдат част от стажантската самодейност на А1 тази година.

По време на осемнадесетото издание на провежданата от А1 стратегия, единствено през месец юни 2022 година, 35 младежи получават скъпи на практика познания и умения в бизнес среда, работейки по действителни планове.

Те са студенти в разнообразни специалности от Университета за национално и международно стопанство (УНСС), Софийския университет „ Св. Климент Охридски “, Технически университет, Американския университет в България и други

Миглена Узунова, старши шеф „ Човешки запаси “ и член на Лидерския екип на А1 България, разяснява: „ Радвам се, че към този момент 18 години А1 развива и надгражда стажантската самодейност, с която поддържа младежите при започване на професионалния им път.

Компанията ни е в един от най-динамичните браншове и портфолиото ни непрестанно се уголемява, по тази причина и стажантските позиции, които предлагаме, са подобаващи за студенти от съвсем всички специалности.

Търсим виновни, изобретателни, инициативни и самодейни младежи, които са насочени към постигането на резултати и се стремят към развиване в съответна професионална област. Приемаме за наша задача да ги насърчаваме да се учат и развиват и сътрудниците посвещават време и старания да споделят с младежите своя опит. “

А1 предлага благоприятни условия за стажове във всички посоки на компанията, съгласно плановете и потребностите на бизнеса. Най-много отворени стажантски позиции сега в А1 има в областта на ИТ, мрежа и услуги, финанси, маркетинг и административни посоки.

Всички благоприятни условия за стаж се афишират на кариерната страница на компанията, а студентите могат да се срещнат с тях и на редица кариерни конгреси, проведени в съдействие с университетите в страната. Кандидатите, които желаят да се включат в стажантската самодейност на А1, могат да заявят своя интерес когато и да е на годината.

След подаване на биография по някоя от отворените позиции, те минават през изявление, на което могат да опишат повече за професионалните си ползи и областите, в които се стремят да се развиват.

За сполучливите претенденти за стаж продължителността е 3, 6 или 9 месеца. За приноса си те получават месечно заплащане и имат разполагаем редица обществени придобивки. Сред тях са благоприятни условия за образования за механически и обществени умения, както и достъп до богата платформа за онлайн образования и вътрешния Клуб на знанието.

За периода на стажа А1 дава също служебна SIM карта и благоприятни условия за прилагане на отстъпки за артикули и услуги на сътрудници на компанията. Пакетът от придобивки включва още автобусен превоз до и от офиса, безвъзмезден длъжностен охранителен паркинг, лекарски кабинет, фитнес център в централния офис.

След сполучливо довеждане докрай на стажантската стратегия участниците получават документ. Най-добре представилите се имат опция да се причислят към екипа на А1 на непрекъсната позиция. От старта на самодейността през 2005 година над 1200 студенти са взели участие в стажантската стратегия на А1, а 33% от тях след привършване на стажа са почнали и професионалната си реализация в компанията.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР