Над 120 котки участват този уикенд на международно изложение в

...
Над 120 котки участват този уикенд на международно изложение в
Коментари Харесай

Ето къде може да видите малки сладки котета в София този уикенд СНИМКИ

Над 120 котки вземат участие този уикенд на интернационално ревю в музея "Земята и хората ", съобщи БГНЕС.  БГНЕС
"Няма подозрение, че всяка котка е най-хубавата и най-любимата за стопанина.

За страдание има такива, които им е мъчно да преодолеят, че други котки печелят.

Така или другояче всяко животно се прави оценка по стандарт и по принадлежност – дали е британка, ангорска или друга ", съобщи арбитър Христо Симеонов, представен от БГНЕС. Съдиите вършат своите оценки откакто сравнят окраски, групи, пол, възраст.
Котките се правят оценка по стандартите за породи, избрани от Европейската федерация по фелинология. Журито се състои от четирима интернационалните съдии:

Жоел Мони (Швейцария), Исабел Мейлард Киавуцо (Швейцария), Вендел Ступ (Швейцария), пробационен арбитър Анжела Фомичева (Латвия), стажант-съдия Христо Симеонов (България), който е и интернационален секретар на Националната федерация по фелинология.

 БГНЕС Превърни сватбата си в зимна приказка!
Според международните правила кастрираните котки също вземат участие и се състезават между тях в обособени класове. Най-красивата от тях получава купа „ Домашна котка”.
В края на всеки от двата дни номинираните котки се демонстрират на общото съдийско жури в церемонията Бест Ин Шоу и най-красивата от тях става победител на изложбата на деня.  БГНЕС

Изложбата се организира в столичния музей обичайно от 1995 година. Присъстват изложители от Финландия, Швейцария, Норвегия, Румъния и Гърция. Животните се състезават в 4 категории.

Любителите на котките могат да се срещнат с тях и в неделния ден.  БГНЕС

 БГНЕС  Международно ревю на котките БГНЕС  БГНЕС  БГНЕС
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР