Над 12 хиляди нови регистрации, с които броят на регистрираните

...
Над 12 хиляди нови регистрации, с които броят на регистрираните
Коментари Харесай

„ЧЕЗ Електро" подари 13 сметки за ток, смарт часовник, телефон, таблет и кафеавтомат на битови клиенти

Над 12 хиляди нови регистрации, с които броят на записаните за електронна фактура приближава половин милион!

Клиентите на „ ЧЕЗ Електро България " АД, които оцениха удобството, сигурността и екологичните изгоди на електронната фактура, към този момент са 490 хиляди.
От тях над 12 хиляди се записаха за услугата по време на акцията „ Спечели с ЧЕЗ и електронна фактура " и дадоха своя принос към запазване на естествената среда. С избора си те избавиха от изсичане 200 дървета и ще понижат потреблението на хартия с близо 286 300 листа годишно, с което всяка година ще икономисват и по 7 мегаватчаса електрическа енергия, нужна за производството им.

13 клиенти на сдружението от Гоце Делчев, Козлодуй, Перник, Плевен, Сандански и София получиха като подарък от ЧЕЗ Електро цената на последно платената от тях фактура за електрическа енергия.
Клиент от Враца завоюва смарт телефон, а късметлии от София взеха смарт часовник, таблет и кафеавтомат.

Електронната фактура е изцяло безвъзмездна. След регистрацията клиентите могат да наблюдават документите си, както в персоналния си електронен списък на уеб страницата cez.bg, по този начин и на посочения от тях имейл адрес. Електронната фактура подсигурява отбрана на персоналните данни, икономисва време и дава опция за елементарно и практично управление на разноските. Тя е годен, електронно подписан данъчен документ, който е изцяло еднакъв с хартиената версия.
Заявете своята електронна фактура на cez.bg, на номер 0700 10 010, на имейл [email protected], както и във всеки от 29-те центрове за обслужване на клиенти на ЧЕЗ Електро на територията на Западна България.

Осигурете си улеснение и сигурност! Печелите Вие, ще завоюва и природата!

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР