Над 110 борци на клуб „Ботев 93“ и състезателите по

...
Над 110 борци на клуб „Ботев 93“ и състезателите по
Коментари Харесай

Откриха обновената зала „Вестител“ във Враца /снимки/

Над 110 борци на клуб „ Ботев 93 “ и състезателите по джудо упражняват в обновената спортна зала „ Вестител “ във Враца. Ремонтираното спортно оборудване бе намерено от кмета Калин Каменов, районния министър Петя Аврамова и треньора на “Ботев 93” - Юлиан Димитров.
„ За последните години във Враца се влага толкоз доста в спортната инфраструктура, колкото не е в миналите 30 години. Модерните бази обезпечават качествени условия на нашите състезатели, като резултатите им са удостоверение за това. С моя екип ще продължим модернизирането на спортните бази”, сподели кметът Каменов.
Регионалният министър Петя Аврамова съобщи, че с поддръжката на страната, във Враца е реконструирана огромна част от спортната инфраструктура.
“Вярвам, че с общи старания, позитивната смяна на Враца и района може да продължи”, добави още Аврамова.
Треньорът на клуба по битка и международен първенец при ветераните Юлиан Димитров благодари на кмета Каменов за поддръжката при реализирането на строително-ремонтните действия по фасадата на постройката.
В рамките на церемонията, врачанският митрополит Григорий освети залата и отслужи водосвет за здраве и благоденствие.
На събитието участваха кметовете на Бяла Слатина и Мизия - Иво Цветков и Валя Берчева, общински съветници, заместник-кметът Александър Владимиров, състезатели от локалните клубове и жители.
Рехабилитацията на зала „ Вестител “ се осъществя на два стадия, като обезпечените средства по план „ Красива България “ са близо 340 000 лева Спортното оборудване е с напълно сменена дограма, въведени ограничения за енергийна успеваемост, актуализирана фасада и ремонтиран покрив.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР