Над 11 тона канабис са иззети при мащабна акция, проведена

...
Над 11 тона канабис са иззети при мащабна акция, проведена
Коментари Харесай

Удар по наркомафията! Иззеха 11 тона канабис при акция в Благоевград


Над 11 тона канабис са конфискувани при огромна акция, извършена на територията на ОДМВР - Благоевград.

На 02.10.2019г. е осъществена взаимна профилирана полицейска интервенция по линия на противопоставяне на производството, съхранението и разпространяването на наркотични субстанции, като от чиновници на Дирекция Жандармерия и полицейски чиновници на бранш „ ПКП “ при ОДМВР - Благоевград е арестуван 41-годишен, престъпно проявен от с.Илинденци.

В дома на същия са открити и конфискувани: към 57,1 грама изсъхнал канабис и електронна везна, по която направения полеви наркотест е отчел следи от канабис. В хода на работата по случая, в съседен парцел, употребен от лицето са открити към 12 бр. полусухи канабисови растения с общо тегло към 1,400 кг, които са били положени да се сушат, а наоколо до къщата е открит и чувал, съдържащ към 4,400 кг изсъхнал канабис.

В хода на взаимните дейности в равнища, находяща се в местността Бранището, землище на с.Илинденци са открити засадени към 11 бр. тревисти растения с общо тегло към 89 кг и към 78 бр. полусухи растения с общо тегло към 20,300 кг, положени да се сушат. След изработен полеви тест всички растения са реагирали позитивно на канабис.

На 02.10.2019г., от полицейски чиновници на РУ-Сандански, е извършена профилирана полицейска интервенция по линия на противопоставяне на производството и съхранението на наркотични субстанции, при която в местността Дигнен камен, землище на с.Микрево са открити две ниви със засадени надлежно към 704 бр. тревисти растения с общо тегло към 6 100 кг в първата и засадени към 765 бр. тревисти растения с общо тегло към 5 300 кг във втората равнища. След изработен полеви тест растенията са реагирали позитивно на канабис.

На 02.10.2019г. в местността Дурчовец, землище на с.Гега, от полицейски чиновници на РУ-Петрич, е открита равнища в обезлесен сектор на Държавен горски фонд със засадени към 54 бр. канабисови растения с общо тегло към 108 кг.

В резултат на извършена, на 01.10.2019г. в гр.Банско, профилирана полицейска интервенция на по линия на противопоставяне на закононарушения свързани с наркоразпространението, в региона на ул. “Георги Бенковски “ в града, от полицейски чиновници на РУ-Банско, е осъществена инспекция на 22-годишна жена от гр.Банско, при която са открити две полиетиленови пликчета, съдържащи към 3,22 грама амфетамин. В хода на работата по случая е осъществено претършуване в жилище в града, населявано от същата, където са открити още към 3,32 грама бяло вещество, реагиращо позитивно на амфетамин. 22-годишната жена е арестувана със заповед за задържане до 24 часа.

Работата продължава.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР