Над 11 милиона касови бележки са регистрирани до този момент

...
Над 11 милиона касови бележки са регистрирани до този момент
Коментари Харесай

11 милиона касови бележки вече участват в лотарията за 50 000 лева на НАП

Над 11 милиона касови бележки са регистрирани до този миг за присъединяване в конкуренцията за 50 000 лева, огромната премия във втория сезон на Лотарията с касови бележки на Национална агенция за приходите.

Фискалните бонове, записани в играта до в този момент, са на обща стойност 157 млн. лева, а приблизително за шестте месеца от старта на Лотарията един участник записва по към 200 касови бележки.

Лотарията с касови бележки набира известност и в обществената мрежа Facebook. Там страницата на играта - https://www.facebook.com/kasovbon, има близо 4500 почитатели и 4130 лайкове от регистрирани консуматори. Над ¼ от почитателите на Лотарията във Facebook са от столицата, а 75% - са дами.

Следващата седмична премия ще бъде изтеглена на 30 март в утринния блок на bTV, малко преди 9,00 ч. Късметлията ще получи чисто нов таблет с впечатляващи индикатори и две камери. Четвъртата месечна премия, която е 2000 лева, ще бъде изтеглена на 16 април, още веднъж в ефира на bTV.

В данъчната лотария имат право да вземат участие всички български жители, които са навършили 14 години и записват фискалните си бонове в интернет, на особено основания за задачата уебсайт – www.kasovbon.bg. Както и през предходната година, данните, които би трябвало да бъдат въведени за присъединяване, са цената на покупката, датата и часа, в който е издадена касовата записка. Няма ограничавания за минимална или оптималната стойност на покупките, допълват от Национална агенция за приходите.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР