Над 11 килограма канабис и около 0, 42 грама кокаин

...
Над 11 килограма канабис и около 0, 42 грама кокаин
Коментари Харесай

Операция Антридрога в Пиринско! Обиски и арести в Петрич и Сандански

Над 11 кг канабис и към 0, 42 грама кокаин са открити и конфискувани при профилирана полицейска интервенция по линия на противопоставяне на производството, съхранението и разпространяването на наркотични субстанции.

Около 20:00 часа на 23. 08. 2022 година в региона на ул. „ Христо Смирненски “ в гр. Сандански, от полицейски чиновници на РУ-Сандански е тестван лек автомобил „ Фиат Мареа “, в който е намерено пакетче от транспарантно фолио, съдържащо към 0, 42 грама кокаин. Със заповед за задържане до 24 часа е арестуван 31-годишен мъж от с. Склаве, общ. Сандански.

Около 6, 42 грама суха тревиста маса е открита и конфискувана от частен дом в гр. Петрич. След изработен на място полеви наркотест, същата е реагирала позитивно на канабис. Със заповед за задържане до 24 часа е задържан33-годишен мъж, който населява жилището.

При взаимни дейности, от полицейски чиновници на РУ-Петрич и чиновници на СБОП-Благоевград е открит обезлесен сектор в местността „ Каличано “, землище на с. Яворница, общ. Петрич. В него са открити засадени към 6 бр. растения с общо тегло към 10, 250 кг и сухи тревисти съцветия с общо тегло към 880 грама, всички реагиращи позитивно на канабис.

Четири растения от рода на конопа са открити от полицейски чиновници на РУ-Разлог. Те били засадени в коритото на река Места в региона на с. Черна Места, общ. Якоруда. Тяхното тегло е към 100 грама и след изработен полеви тест са реагирали позитивно на канабис.

За случаите са известени способените прокуратури и са формирани досъдебнипроизводства. Работата продължава.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР