Над 1000 ученически пособия предлага на клиентите си най-големият ритейлър

...
Над 1000 ученически пособия предлага на клиентите си най-големият ритейлър
Коментари Харесай

Еко-тетрадки в Kaufland за първия учебен ден

Над 1000 училищен принадлежности предлага на клиентите си най-големият ритейлър у нас Kaufland България, в границите на ученическата си акция Back-To-School. Разнообразието от артикули обгръща всичко належащо за подготовката за първия образователен ден - от тетрадки и писалки, през кутии за хранене до ежедневни и спортни дрехи. Благодарение на своята идея за улеснение на извършването на покупки и разширение на кръга от артикули и услуги на едно място - One Stop Shopping, клиентите на компанията бързо и преференциално могат да набират всичко належащо за идната образователна година.

Акцент в предлагането към клиентите са канцеларските материали от личната марка на Kaufland - Talentus®. Практични, налични и красиви, ученическите принадлежности и канцеларските материали се отличават с висококачествената си направа и могат да бъдат открити в непрекъснатия подбор на веригата магазини. Опаковките на всички артикули Talentus® са направени от стабилно стопанисвани гори, което ги трансформира в екологосъобразен и щадящ природата избор. Допълнителна гаранция за качество и генезис дава екологичният документ Blаuer Engel. Върху кориците на наложителните училищен принадлежности - тетрадки, скицници и блокчета за изобразяване, тази година учениците ще открият ликовете на някои от най-актуалните анимационни и приказни герои.

В рамките на Back-to-School акцията, в хипермаркетите в цялата страна могат да бъдат открити и известни марки писалищен материали, измежду които цветни моливи, флумастери и маркери на Faber Castell и Maped. Ярките цветове на моливите се придвижват като запаметяващи се шарки и върху огромен избор от училищен раници, несесери и торбички за кутии за обяд.

Компанията добавя ученическия подбор и с към този момент наложената си марка детски текстил Hip&Hopps за девойки и момчета на възраст сред 6 и 10 години. Сезонните училищен оферти включват детски якета, направени по технология BIONIC FINISH ECO, която защищава текстила от вода и замърсявания, спортни детски блузи с дълъг ръкав, клинове и панталони, детски тениски и спортни обувки. Специално за учениците Spice & Soul® обогатява портфолиото си и с цветни кутии за обяд.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР