Над 1000 снимки ще залеят социалните мрежи, в подкрепа на

...
Над 1000 снимки ще залеят социалните мрежи, в подкрепа на
Коментари Харесай

2 дни до промо събитието Дунав Ултра

Над 1000 фотоси ще залеят обществените мрежи, в поддръжка на Веломаршрут N1 в България
 

На 2-ри септември в гр. Видин, за 8-ма подред година ще се организира промо събитието - Дунав Ултра - тази година под наслов Обратно при реката. 150 велосипедисти от България и Румъния се събират в старопрестолния град, с цел да започват в един ден и изминат дистанцията на маршрута до крайната му точка - с. Дуранкулак (общ. Шабла).

Преходът е самостоятелно предизвикателство за всеки и идея за разпространение на над 110 обитаеми места в България, през които минава траекторията на маршрута.

Един от методите, по които уредници и общини тази година способстват за популяризирането и представянето на красивия регион край река Дунав и Добруджа, е организирането на фотоконкурс в Инстаграм.

Специално направени 4-метрови Дунав Ултра знамена , ще са позиционирани на авансово определени места: Такива знамена ще има в гр. Видин, гр. Оряхово, с. Лесковец, с. Крушовене, античния град Улпия Ескус в с. Гиген, гр. Никопол, гр. Белене, гр. Две могили, с. Сребърна, гр. Силистра, гр. Генерал Тошево и в региона на плаж Дуранкулак . Колоездачи, почитатели, възпитаници и всеки различен искащ ще може да направи фотография с флаговете и да показа в Инстаграм, популяризирайки по този метод Веломаршрут N1 в страната. Задължителният хаштаг, който е належащо да се употребява е #dunavultra.

Чрез в допълнение споделени хаштагове, ще могат да се печелят и награди-комплименти, предоставени от уредниците

Фото-конкурсът ще е в продължение на 10 дни (от 1-ви до 10-ти септември) и в него може да се включи вceĸи и с безграничен брой фотоси, за които идеята съставлява по едно и също време интерес и развлечение.



20-те най-интересни репортажни фотоси в Инстаграм ще получат поощрителни награди от уредниците и спонсорите на събитието, а за над 250 деца в общините Оряхово, Долна Митрополия, Никопол, Белене, Две могили, Силистра и Генерал Тошево са готови тениски за спомен от самодейността.

Организаторите на Дунав Ултра, със съдействието на техни сътрудници, ще провеждат спомагателни интензивности по маршрута. За повече информация преди и по време на събитието следете

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР