Над 1000 са сигналите за паднали клони и дървета в

...
Над 1000 са сигналите за паднали клони и дървета в
Коментари Харесай

Над 1000 сигнала за паднали дървета в София

Над 1000 са сигналите за паднали клони и дървета в София, заяви кметът Васил Терзиев.

" Близо 15 часа натоварен снеговалеж в София. Благодаря на хората от всички служби на Столичната община, които през цялата нощ и до този миг не стопират работа и не престават да почистват снега, да отстраняват паднали дървета и да реагират на стотици сигнали. Към този час спешните екипи са почистили повече от 150 паднали клони и дървета, които основават усложнения при напредването, а сигналите за тях са над 1000. Тази заран разпоредих на екипи и от други общински предприятия да се включат в решаването на казуса с падналите дървета ", написа във Facebook Терзиев.

Той приканва всички жители да бъдат деликатни при излизане на открито поради мощния вятър, а притежателите на жилищни парцели и търговски обекти да почистват съзнателно тротоарите пред тях.

" Правим всичко належащо, с цел да осигуряваме проходимостта в града и цялата налична техника е ангажирана с почистването на снега. Снежната завивка все още е сред 25 и 35 см. На територията на всички 24 региона на Столичната община са осъществени няколко обработки против замръзване. Активно работим и с районните кметове, които спомагат без спиране ", добави кметът на София.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР