Над 1000 писма с послания написаха до своите съграждани момчетата

...
Над 1000 писма с послания написаха до своите съграждани момчетата
Коментари Харесай

Над 1000 скрити писма с послания очакват да бъдат открити от горнооряховчани

Над 1000 писма с послания написаха до своите съграждани момчетата и девойките от Горнооряховския юношески парламент. Писмата ще бъдат скрити, а в деня на влюбените – 14 февруари, локалните поданици ще би трябвало да ги намерят.

В продължение на цялостен месец младежите от Горнооряховския юношески парламент са изработвали писмата, които ще разпилян в целия град. Така момчетата и девойките се надяват в Деня на влюбените да върнат интереса към старите писма и да внесат доза прохлада и позитивни страсти в всекидневието на своите съграждани. Пликовете са ръчно направени и украсени с цел да могат да бъдат видяни, а посланията в тях са написани на ръка. „ Не ги подминавайте, вземете, отворете писмото с огромно алено сърце и прочетете посланието “, канят младежите

„ В свят на технологии, електричество и онлайн-пространство, сме не запомнили какъв брой в действителност мъчно е било да стигнеш до хората. Емоционално или чисто физически. Затова ние, от Горнооряховския юношески парламент, взехме решение да отправим едно предизвикателство към нашите съграждани, а и към самите себе си. До 14 февруари, приет от обществото през годините за един от най-емоционалните празници, ние настойчиво ще пишем нашите послания до хората “, споделят младежите. За концепцията ги въодушевява Богомила Атанасова, младо момиче с много опит, което написа писма до непознати. Разбирайки какъв брой доста оказва помощ това на хората, тя го трансформира в годишен конкурс, част от Meantime, разказано от нея като „ платформа за обществена смяна ”.
Така на 14 февруари из целия град ще бъдат скрити към 1000 писма, очакващи да бъдат открити.

„ Станете част от това завършени и намерете своето писмо. Нашият екип ще се подписва под писмата с разнообразни псевдоними. Ако писмото ви е харесало и желаете да отвърнете на своя адресант, имате опцията да пишете до него и да изпратите своето обръщение на адрес Горна Оряховица, ул. „ Цар Освободител ” №11.

„ Замислете се дали ви е харесало, по какъв начин ви е предиздвикало да се почувствате и бихте ли написали и вие едно такова писмо. Не в обществените мрежи, а на лист хартия. Това нормално обръщение може да направи нечий ден благополучен. Пишете до другар, обичан, сътрудник или до чужд “, насочат предизвикателство до своите съграждани горнооряховските младежи.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР