Над 1000 мениджъри и членове на борда на директорите са

...
Над 1000 мениджъри и членове на борда на директорите са
Коментари Харесай

Вътрешната търговия с акции във фирмите достигна рекорд в САЩ

Над 1000 мениджъри и членове на борда на шефовете са купили дялове в свои компании в Съединени американски щати през март, написа The Wall Street Journal /WSJ/, базирайки се на данни от изследователската компания Washington Service.

Сделките включват повече от 600 компании, това е най-високият брой от май 2022 година, както и броят на вътрешните купувачи. Освен това съотношението сред вътрешни купувачи и вътрешни продавачи през март е достигнало най-високата си стойност от септември 2022 година Повече от половината от мениджърите и членовете на борда, купили дялове в своите компании предишния месец, идват от финансовия бранш. Това е рекорден индикатор от най-малко две години.

Според VerityData най-голяма покупателна интензивност през март са показали вътрешните купувачи от американските районни банки. „ Вътрешнофирмените търговци ясно дават да се разбере, че са уверени в способността на техните банки да устоят на бурята, породена от колапса на Silicon Valley Bank. Подобни сигнали несъмнено са позитивни за вложителите “, сподели Бен Силвърман, шеф на проучванията във VerityData.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР