Над 1000 души са се регистрирали да участват в жива

...
Над 1000 души са се регистрирали да участват в жива
Коментари Харесай

Над 1000 души в подкрепа на Асандж

Над 1000 души са се записали да вземат участие в жива верига към английския парламент в Лондон в поддръжка на Джулиан Асандж , заяви ДПА.

Основателят на " Уикилийкс " е от над три години в пандиза " Белмарш " в Лондон, през което време не престана да се бори против изгонването си в Съединени американски щати. Сега той чака да разбере дали може да продължи правосъдната си борба.

Подкрепящите го хора възнамеряват да образуват човешка верига към Народното събрание на 8 октомври като част от акцията за освобождението му. Джон Рийс, който оказва помощ за организирането на митинга, съобщи, че правосъдното дело се намира в сериозна фаза.

Той съобщи пред осведомителната организация Прес асосиейшън: " Трябва да удвоим напъните си, с цел да убедим Народното събрание на Обединеното кралство да се намеси и да спре изгонването на Джулиан "

Все по-голям брой правозащитни групи, журналистически организации, политици и други деятели приканват президента на Съединени американски щати Джо Байдън да приключи делото за екстрадиция.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР