Над 100 умишлени убийства се извършват годишно у нас, стана

...
Над 100 умишлени убийства се извършват годишно у нас, стана
Коментари Харесай

УЖАСЯВАЩИ РАЗКРИТИЯ: Стотици умишлени убийства се извършват годишно у нас

Над 100 умишлени убийства се правят годишно у нас, стана ясно от коментар на някогашния основен секретар на Министерство на вътрешните работи Светлозар Лазаров. По думите му множеството такива случаи са в резултат на битови произшествия.

Относно нерешените проблеми в бранш "Сигурност ", той сподели: "Покажете ми един човек, който за три месеца ще се оправи с битовата и икономическата престъпност. В България годишно се правят 110-130 убийства. По-голямата част са свързани с битови произшествия. Кой е този, който ще поеме властта и от на следващия ден няма да има престъпни закононарушения? ".

"Обществото ни е болно. Нещата опират до морала на обществото и морала и обществения статус на чиновниците на Министерство на вътрешните работи ", разяснява Лазаров във връзка забърканите в трафик на мигранти чиновници на Министерство на вътрешните работи.

Според някогашния основен секретар на Министерство на вътрешните работи е несериозно да се приказва за политически чадър от страна на обособени лица над каналите за трафик на мигранти. "Много ми е мъчно да си показва, че политик ще се занимава с трафик на мигранти. Едно е политическа поддръжка, друго е обособени дейности на длъжностни лица ", уточни той пред "България он еър ".

Лазаров акцентира, че в годините специалността е девалвирала и няма предходния образ в обществото. Той добави, че има недостиг на благоприятни условия за първокласен асортимент с оглед броя на искащите лица.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР