Над 100 сватби ще има днес в столицата заради съвпадението

...
Над 100 сватби ще има днес в столицата заради съвпадението
Коментари Харесай

Бум на сватбите на 18.08.2018. Дали щастието зависи само от датата?

Над 100 сватби ще има през днешния ден в столицата поради съвпадението на числата в датата 18.08.2018. По-голям обаче е бил ползата преди седмица поради следващото съвпадане на осмиците в датата. Това изясни за Дарик шефът на Столичен дом за радостни обреди Саша Габровска. Тя чака взрив на сватбите да има и след година, когато още веднъж ще има съвпадане в цифри, само че при деветките - на 09.09.2019 година Според нумеролози обаче изборът на дата на женитба поради идентичните числа не е гаранция за дълъг и благополучен фамилен живот.

Има засилен интерес на сватбите към датите със съвпадане на числата. Днес, когато има също такова съвпадане, в столицата ще има над 100 бракосъчетания, изясни за Дарик шефът на Столичен дом за радостни обреди Саша Габровска: " В София има над 100 сватби, което е добра цифра за съботен ден, само че сме имали и повече. Следващата година за 09.09.2019 година чакаме същото, както беше в този момент за 08.08.2018 година Вратите на Столичен ритуален дом са отворени за всички влюбени хора. Не забравяйте, че фамилията е свято нещо и то е най-добре да бъде в брак ".

Изборът на дата за сватбата единствено поради съвпадението на избрани числа не подсигурява дълъг и благополучен фамилен живот. Това разяснява за Дарик нумерологът Кристина Сунгарска: " Съвпадението на цифрите в една дата не могат да предопредели благополучие и злощастие. Изборът на избрана дата поради това, че има съвпадане на числа не бих споделила, че е толкоз учреден на рационално решение, а по-скоро на поверие. В нумерологията няма такава истина, която да изясни по какъв начин избрана цифрова композиция, изключително в датата на сватбата или каквото и да е друго събитие, ще предопредели щастието, положителния фамилен живот. Когато приказваме за други събития е по същия метод. За добър фамилен живот или за злощастие в фамилията не може да бъде взета под внимание датата, съвпадението в цифрите на датата. Въобще да изискуем щастието си на това да това да изберем дата, за мен не е толкоз рационално решение ".

Въпреки това от ден на ден двойки избират да сключат брак на дата със съвпадане в числата.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР