Над 100 сигнала са получени за наводнени подлези, болници, училища

...
Над 100 сигнала са получени за наводнени подлези, болници, училища
Коментари Харесай

Проливен дъжд наводни Пловдив

Над 100 сигнала са получени за наводнени подлези, лечебни заведения, учебни заведения и други обекти, след проливния дъжд, който преваля в ранния следобяд в Пловдив. Това сподели инсп. Цвятко Дешев, представител на Регионална дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията ", представен от " Фокус ".

По думите му цялата налична техника в четирите служби на пожарната в Пловдив е ангажирана по сигналите на жителите. „ С приоритет естествено се стремим да реагираме първо на сигнали за наводнени здания с публично предопределение, включително подлези, лечебни заведения и учебни заведения. Сред потърпевшите от проливния дъжд обекти са Онкологията в кв. „ Кючук Париж ", Детската клиника на бул. „ Васил Априлов ", подлеза на Централна гара, Областната администрация, Дома за деца с увреждания и доста други. Получен е и сигнал за закъсали коли на Коматевския възел ", разяснява Дешев. Той уточни, че няма сигнали за бедстващи или потърпевши хора. Екипите на Пожарната в Пловдив не престават да отреагират на сигнали.

Към момента непристъпен за ниски коли е и подлезът на ул. „ Гладстон " при Централна поща. Сигнали са получени още за учебно заведение, също за болница „ Медлайн ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР