Над 100 шофьори в рамките на 2 часа са били

...
Над 100 шофьори в рамките на 2 часа са били
Коментари Харесай

Новата камера на КАТ не прощава, ето рекордьорите по глоби

Над 100 водачи в границите на 2 часа са били щракнати от новата супермодерна тринога камера на КАТ да надвишават скоростта по столичния бул. „ Брюксел”, който води към летище София. 68 от хванатите са таксиметрови водачи, които са натискали газта над ограничаването от 80 км/ч., оповестява „ Телеграф”.

Заради новия асфалт и правия сектор шосето към аеропорта е едно от местата с най-вече хванати в нарушаване. Рекордът е бил на лидер с „ Порше Кайен”, който е бил сниман да лети със 168 км/ч по това трасе.

Най-солената санкция от последните месеци пък е за водач на „ Ауди”, засечен да кара със 170 км/ч по бул. „ Ботевградско шосе” в събота. Той ще отнесе 1200 лева санкция, 12 контролни точки и 3 месеца ще бъде клиент на градския превоз, тъй като ще остане без брошура.

С цел ограничение на нощните гонки в София всяка вечер триногата камера е на разнообразни булеварди. По към стотина извършители са били засичани на бул. „ Шипченски проход” и бул. „ Ломско шосе”, до момента в който на бул. „ Акад. Иван Гешов” са 60, сочи статистиката а работещите с новата техника.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР