Над 100 млн. лв. инвестиции са били реализирани в региона

...
Над 100 млн. лв. инвестиции са били реализирани в региона
Коментари Харесай

Над 100 млн. лв. инвестиции са били реализирани в Пловдив през 2020 г.

Над 100 млн. лева вложения са били осъществени в района на Пловдив през 2020 година В региона няма нито едно затворено дружество, а огромна част от тях са разширили производствата си.

„ Да, доста от бизнесите са затруднени, само че също по този начин се появиха и доста нови благоприятни условия. Това е резултат от находчивостта на българските вложители “, разяснява инж. Пламен Панчев, изпълнителният шеф на „ Тракия икономическа зона “, представен от Българска национална телевизия. Инвестиции от към 100  млн. лева се вършат в „ Тракия икономическа зона " всяка година, като наклонността се е запазила и през 2020 година Догодина фирмите в бранша ще заложат на нововъведения в електрическите автомобили.

Панчев добави, че част от фирмите в Пловдивско са реагирали на корона рецесията като са внедрили за рекордно малко време нови производства, свързани с COVID-19. В едно от предприятията да вземем за пример това дружество за здравно съоръжение стартират произвеждане на защитни маски от висок клас единствено за няколко месеца.

" По принцип това лишава от 2 до 3 години. Как да го вършим този спешен мениджмънт, по какъв начин да внедряваме по-бързо артикули, пикове-падове - много научени уроци успяхме да съберем тази година ", описа шефът на сдружението Георги Петков.

Според икономистите преструктурирането на пазара в международен мащаб е огромен късмет за българските компании следващата година да поемат производства, които до в този момент се развиват главно в Азия.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР