Над 100 лв. месечно могат да спестят потребителите на приложението

...
Над 100 лв. месечно могат да спестят потребителите на приложението
Коментари Харесай

Клиентите на Lidl пестят над 100 лв. месечно с Lidl Plus

Над 100 лева месечно могат да спестят потребителите на приложението Lidl Plus, в случай че употребяват всички налични промоции и купони за месеца. Подобрената услуга дава опция на клиентите да се възползват от всички промоции без предварителна активация, като такава остава наложителна единствено за купоните. Така извършването на покупки с Lidl Plus е още по-лесно и комфортно. Приложението към този момент има над 1 300 000 цифрови консуматори, които са икономисали общо над 14 млн. лeва през миналата година.

Друга оригиналност в Lidl Plus е усъвършенстваната потребителска кошница. В нея клиентите ще открият лист за пазар, посредством който могат да провеждат комфортно всичко належащо за седмичното посещаване в магазина. Всички промоции, купони, както и оферти с понижение отвън Lidl Plus могат да се прибавят комфортно в листата за пазар единствено с едно натискане. Незаменим плюс е и опцията за следене на покупките в цифровата касова записка. Това е изключително комфортно при по-големи покупки и техника, като служи за гаранция при вероятно зародила потребност за връщане на дадена стока.

Сред всички преимущества на приложението е и секция “Партньори ”, която оказва помощ да пестим и отвън магазините на Lidl, бърз достъп до информация за най-хубавото време за пазар в определения магазин, както и удължено време за връщане на нехранителни артикули.

Всеки месец Lidl Plus дава опция и за спомагателни понижения и награди с активации, които отключват по-ниски цени за определени артикули, които към този момент надвишават 30.

Повече за приложението и елементарен достъп за събаряне можете да откриете тук.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР