Над 100 гости, сред които бившият директор на Правителствена болница

...
Над 100 гости, сред които бившият директор на Правителствена болница
Коментари Харесай

Проф. Андрей Чорбанов гони Ковид с маската на лъжата

Над 100 посетители, измежду които някогашният шеф на Правителствена болница доц.д-р Радосвет Горнев, пеещият доктор и тв водещ Христо Деянов, доктор Владимир Христов, звездата от " Като две капки вода " Георги Низамов, журналистката Светослава Рудолф, един от първите завърнали се с дипломи от влиятелни британски университети - Явор Доков, който се трансформира и в първата жертва на новата българска политика след случай на Автомагистрала Тракия през 2005 година, някогашната зам-.министърка на туризма Надя Маринова, психологът Еленко Ангелов, легендите на родната сцена - Джина и Иван Иванови, Диана Дафова, дизайнерката Гергана Апостолова, която облича влиятелния конкурс " Мис България ", водещата на " Темида " Нина Никол, музикалният продуцент Емил Христов и други.

" Маската, с която пристигнах довечера е основана през XVI век от френския доктор Шарл де Лорме. Тя е носена от лекарите единствено по време на зараза, а този клюн е бил запълван с ароматни билки, които предпазвали от заразяване с чума. Но маската има и различен смисъл - демонстрира огромния нос на лъжата. Епидемия имаше, имаше доста заболели и смъртни случаи, само че хората бяха заплашвани с чували с трупове, което още повече утежни обстановката и докара до жертви от суматоха и боязън ", сподели пред гостите проф. Чорбанов. Той благодари на Патриция Кирилова и екипа ѝ за благотворителната акция при започване на 2021 година за набиране на средства за българската ваксина, основана в Българска академия на науките и показана на интернационалните конгреси. " Благодарение на френския институт " Луи Пастьор ", който финансира плана за ваксина при старта му и със средствата от дарения на българи от целия свят тази ваксина към този момент е реалност и ще бъде в действителност ефикасна и безвредна ", добави проф. Чорбанов.

В разгара на вечерта на сцената на пиано бар Cheers пяха легендите на българската сцена Джина Иванова и Диана Дафова, а Георги Низамов направи изненада за рожденичката и гостите с цяло шоу от песни и фалшификати. След това се качи на сцената с Джина Иванова и изпяха дебютния си дует.



" В книгата си Патриция Кирилова пределно ясно, енергично, искрено и с болежка споделя наблюденията и размислите си по тревожни проблеми от сегашното на България. Нейната задъхана прозаичност, родена от отвращение, законосъобразен афект и богати изразни благоприятни условия, е намерила място освен в интернет пространството, участвайки в диспути по разнообразни парливи тематики от всекидневието ни, само че стои добре и сред кориците на класическото книжно тяло. Несъмнено школовката, получена от работата във вестник „ Нощен труд”, си проличава. Харесва ми пестеливостта на текстовете, способността с малко фрази да се каже каквото има за казване и да се завърши тематиката преди да се е раздула и размила ", показва литературният критик Светла Дамяновска, ръководител на Литературен клуб " Христо Ботев ".

" Какво се е трансформирало 10 години по-късно? Оказа се, че през днешния ден всички сме с маски. Защо? Заради всеобщата неуравновесеност, наложена от политици и медии последните 2 години. Това ме въодушеви да направя изследване и написах серия от публикации в моя блог, които бяха четени от десетки хиляди българи в целия свят. Така преди година се роди и третата ми книга " Ковид 19 или войната за душите ни ". Още при започване на епидемията изгубих и моята майка - само че не от вируса, а поради ежедневните брифинги с военни униформи и чували с трупове. За 10 години видяхме по какъв начин лишиха на хората и душите им - останаха единствено маските им. Сега приготвям нова книга с политически мнения в жанр Радой Ралин - ирония и рими, както и мои изявления от последните 20 години, които демонстрират, че и през днешния ден са настоящи ", показа Патриция.



През годините, като специалист по културно-историческо завещание на България, тя провежда начинания за запазване на културното и историческото ни завещание. Стана притежател на влиятелни оценки за родолюбие и Будителски дух, връчени от Международната Организация на обединените българи.

След свалянето на маските програмата в пиано бар Cheers продължи с кубински ритми с невероятната Ире Васкес и Калин Вельов. Пиано барът разполага с ултра професионално озвучаване, съвършена звучност и праволинеен асортимент на музикални осъществявания онлайн на най-хубавите реализатори в България, измежду които Васко Кръпката, Милена Славова, Калин Вельов и други


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР