Над 100 души са задържаните в центъра на за участие

...
Над 100 души са задържаните в центъра на за участие
Коментари Харесай

Над 100 души задържани при протести в Атина

Над 100 души са арестуваните в центъра на за присъединяване в неразрешени демонстрации. Те са във връзка годишнината от гибелта на младежа Александрос Григоропулос при конфликт с полицията през 2008 година, заяви телевизия Скай, като се базира на полицейски източници.
Вчера гръцките управляващи не разрешиха обичайните демонстрации на левицата и анархисти поради ограниченията против ковид. 60 от арестите са били осъществени в квартала " Ексархия ", където постоянно се събират анархисти и където 15-годишният Григоропулос беше убит от двама служители на реда преди 12 години, напомня.
 В Атина: Над 100 ареста и ранен народен представител в конфликти на стачкуващи и полиция В Атина: Над 100 ареста и ранен народен представител в конфликти на стачкуващи и полиция
Гръцката полиция употребява сълзотворен газ, зашеметяващи гранати и водни оръдия в Атина, с цел да разпръсне проява в чест на въстание...
Заради ограниченията против пандемията от ковид и предстоящите демонстрации гръцките управляващи не разрешиха събиранията на повече от 4 души на едно място през днешния ден, а станциите на метрото в центъра на гръцката столица са затворени.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР