Над 100 деца вече обитават обновената детска градина в Клисура.

...
Над 100 деца вече обитават обновената детска градина в Клисура.
Коментари Харесай

Над 100 деца вече се обучават в обновената детска градина в ...

Над 100 деца към този момент населяват обновената детска градина в Клисура. През последните месеци в детска градина „ Ана Козинарова “ бе осъществен план „ Реконструкция, ремонт и съоръжение и обзавеждане по Програмата за развиване на селските региони 2014 – 2020 година Ремонтът включва топлоизолация на цялата постройка, замяна на дограма, топлоизолиране на под и покрив, замяна на настилки и облицовки. Подменени са санитарното обзавеждане за всички корпуси с тоалетни и умивалници, слагане на климатици и вентилация, демонтажни и монтажни работи по част електрическа, реорганизация и ремонт на водопровода и канализацията, доставка и монтаж на техника и съоръжение за кухнята, пералното помещение, медицински кабинет, спални пространства и цялостен набор кухненски инвентар за 100 деца.



Изцяло обновената детска градина бе открита с водосвет за здраве и благополучие. На тържеството участваха кметът на община Карлово доктор Емил Кабаиванов, ръководителят на Общински съвет Карлово Доньо Тодоров, кметът на град Клисура Генка Тодорова, заместник-кметовете Антон Минев, Данка Зидарова-Люртова и Николай Цветков, както и секретарят на община Карлово - Стефан Стефанов.



Директорът на детското заведение Мария Каменова изрече своите благодарности към кмета доктор Кабаиванов и целия екип от експерти, които са работили за реализирането на плана. За де се трансформира детската градина в Клисура в по-добро място за децата – от планиране до последните финални действия,, общината работи от няколко години, съобщи кметът на община Карлово доктор Емил Кабаиванов. Според него задоволство от постигнатите резултати е опцията да се отглеждат и възпитават деца в такива прелестни условия.

Свързани вести Клисура уважи Христо Г. Данов -книжаря, който назоваха министър Вицепрезидентът Илияна Йотова - специфичен посетител на Клисура по случай 145 години от Априлското въстание
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР