Над 100 българи са блокирани на летището в Бари, Италия,

...
Над 100 българи са блокирани на летището в Бари, Италия,
Коментари Харесай

Стотици българи, сред които и деца, са блокирани на летище в Италия

Над 100 българи са блокирани на летището в Бари, Италия, оповестява bTV.

Пред малкия екран част от тях споделят, че над 15 часа чакат на летището, с цел да пътуват назад до София, само че все още самолетната компания не им дава никаква информация.

Техният полет до България е трябвало да излети още в събота вечерта в 22:35 часа. Първоначално той има забавяне от два часа, само че след това идва. Пътниците се качват на борда, когато ненадейно една от стюардесите ги уведомява, че полетът в действителност се анулира.

“Не дадоха никакво пояснение. Казаха, че ще получим информация. По принцип един от пасажерите, който е авиомеханик, приказва с водача. Пилотът сподели, че му е изтекло работното време, и няма повече да извършва полети, тъй като бил през целия ден на кафета и е неприемливо да лети към София. Доколкото разбрахме, в София е имало и гръмотевици и стихия “, споделя Филип - един от пострадалите.

Той споделя, че блокираните български жители, измежду които има и деца, не са получили никаква храна, до момента в който чакат.

" Тук сме повече от 12 часа, без никаква помощ, без храна, без подпомагане. Това е неприемливо. Малки деца спят на пейките. 4-5 души пуснаха есемеси, че екипът прави всичко допустимо да откри хотели. За над 120 души това е невероятно. Ние търсихме хотели, само че всичко беше затворено “, изясни мъжът.

От bTV са съумели да се свържат с въпросната самолетна компания, откъдето се ангажират да ревизират случая.

·
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР