Над 100 000 къса цигари, укрити в перални машини, са

...
Над 100 000 къса цигари, укрити в перални машини, са
Коментари Харесай

Митничари засякоха цигари, скрити в перални

Над 100 000 къса цигари, укрити в перални машини, са арестувани от чиновници от отдел „ Митническо разузнаване и следствие “ в Териториална дирекция Митница Варна.

Тютюневите произведения са открити на 13 декември при взаимни дейности със чиновници от ГПУ Генерал Тошево.Общо 5138 кутии са били укрити в 6 използвани перални машини, натоварени на два микробуса с българска регистрация. Колите са пробвали да минат Граничен контролно-пропусквателен пункт " Крушари - Добромир " в посока от България към Румъния на път за Германия.

 Извършена е щателна митническа инспекция на товара и транспортните средства, които са ескортирани до Митница-Варна. Тютюневите произведения от разнообразни търговски марки са с годен български акцизен бандерол, само че са пренасяни в нарушаване на условията на Закона за акцизите и данъчните хранилища.

 Установено е, че цигарите са благосъстоятелност на двама пасажери, придружавали в микробусите всекишофьор. Срещу нарушителите, които са български жители, са формирани административно-наказателни производства. Работата по случая продължава.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР