Над 10 служители на ДАИ-Благоевград бяха арестувани при .Касае за

...
Над 10 служители на ДАИ-Благоевград бяха арестувани при .Касае за
Коментари Харесай

Над 10 служители на ДАИ-Благоевград арестувани заради рекет на транспортни фирми

 Арестите в ДАИ-Благоевград  Петър Белчев прокурор от Специализираната прокуратура в София  Арестите в ДАИ-Благоевград  Арестите в ДАИ-Благоевград  Арестите в ДАИ-Благоевград  Арестите в ДАИ-Благоевград  Арестите в ДАИ-Благоевград  Петър Белчев прокурор от Специализираната прокуратура в София
Над 10 чиновници на ДАИ-Благоевград бяха задържани при.

Касае за проведена незаконна група, която е работила в ДАИ-Благоевград и е желала и получавала подкупи от представители на транспортни компании, с цел да не им се сформират наказателни постановления за направени нарушавания. Вземани са от 300 до 600 евро.

Продължаваме събираните на доказателства, към момента се работи, сподели Петър Белчев прокурор от Специализираната прокуратура в София, който персонално пристигна в Благоевград и ръководеше акцията.

Още в рано сутринта към 8 часа униформени и криминалисти нахлули в постройката на ДАИ и почнали арестите. До обяд бяха извадени от постройката 11 души.

Рано сутринта имаше изпити на водачи, които гледаха ошашавено акцията, само че интервенцията не спря ритъма на работа в инспекцията. Сигналът е получен преди време и най-малко от няколкох месеца са следени интензивно работещите в схемата даяджии, споделиха осведомени източници.

Никой не е оказал опозиция при арестите,нито е имало припаднали или ненадейно разболели се.

След точно ревизиране на доказателствата ще преценим на кого да се повдигне обвиняване и по какъв състав, сподели още наблюдаващия прокурор по случая.

Тепърва ще се открива какъв брой време е работила незаконната скица.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР