Над 10 милиона лева са инвестициите в инфраструктура в Широка

...
Над 10 милиона лева са инвестициите в инфраструктура в Широка
Коментари Харесай

Даниела Дариткова: Над 10 млн. лв. са инвестициите в Широка лъка

Над 10 милиона лв. са вложенията в инфраструктура в Широка лъка през последните години. Поетите пред локалните поданици задължения са изпълнени. Именно това е нужно, с цел да имаш очи да застанеш пред хората и да поискаш още веднъж поддръжката им. Това съобщи пред поданици на Широка лъка доктор Даниела Дариткова, лидер в листата на ГЕРБ-СДС за Смолянска област.
Тя добави, че е обезпечена финансово реставрацията на остарялото килийно учебно заведение " Св. Пантелеймон " и работата е на заключителен стадий. Рехабилитиран е целият път, който минава през селото, а с в допълнение обезпечени от държавното управление средства се асфалтира дребният площад, както и правата от моста за Гела до Музикалното учебно заведение. 
 Даниела Дариткова: Гордеем се с финансовата непоклатимост, която подсигуряваме на страната Даниела Дариткова: Гордеем се с финансовата непоклатимост, която подсигуряваме на страната
„ Парламентарната група на ГЕРБ имаше сложен мандат в това Народно заседание, трябваше да се оправяме с всички провокации на...
Д-р Даритков показа листата на ГЕРБ-СДС, като в срещата участваха Недялко Славов, Владимир Солаков, Екатерина Гаджева, Мария Семерджиева, Денислав Костов и Иван Кънев.
Според Славов претендентите за народни представители се явяват като доста обединен и мощен екип.
„ Широка лъка е ослепителен образец за положителната работа и сплотеността на екипа ни. Имаме сполучлив кмет на обитаемото място, който вие подкрепяте. Изключително деятелен, поставящ проблемите пред нас, търсещи дружно решения. Тази добра връзка докара до резултатите в селото. С необикновен сантимент вършим това, защото Широка лъка е едно от знаковите села в Родопите, където се цени българщината, където патриотизмът е на най-високо равнище и се предава от потомство на потомство. Не е маловажно, че това е част от нашата политика “, уточни вторият в листата.
По думите му, в случай че в предходни акции е имало песимизъм и съмнение към поеманите обещания, в този момент се усеща успокоение у хората, че щом претендентите на ГЕРБ-СДС дадат дума за нещо, то ще бъде изпълнено.
 Даниела Дариткова пред шефове и учители: Всичките ни задължения са осъществени, ще поемем нови Даниела Дариткова пред шефове и учители: Всичките ни задължения са осъществени, ще поемем нови
Всичките ни задължения отпреди 4 години са осъществени и ще поемем нови. Обещахме нарастване на заплатите на учителите и това е реалност....
„ Съветвам ви в детайли да се запознаете с нашата стратегия - извънредно добре структурирана както в народен проект, по този начин за Смолянска област. Всяко нещо, което сме заложили, е добре преценено. Знаем какъв брой е значимо за района и по какъв начин ще способства за просперитета му “, добави Славов.
Кметът на Широка лъка Васил Седянков акцентира, че всичко, което претендентите на ГЕРБ са дали обещание в предходната акция, е изпълнено. „ Аз постоянно съм казвал, че Широка лъка е посолството, външното министерство на Родопите. В обстановка на пандемия от януари насам имаме 14 нови работни места, като 10 са в цеха, който е открит за ел. контакти. Четири  са в учебното заведение и двата центъра. Възхищавам се на чисто човешкото отношение на доктор Дариткова, на доктор Събев, на Недялко Славов, на Денислав Костов, на Мария Семерджиева, на Катя Гаджева. Този екип няма нещо, което да го спре “, добави Седянков. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР