Над 10 клуба от Враца участват в спортния панаир под

...
Над 10 клуба от Враца участват в спортния панаир под
Коментари Харесай

Враца стана домакин на спортен панаир „Път към здравето“ /снимки/

Над 10 клуба от Враца вземат участие в спортния панаир под надпис „ Път към здравето “. Събитието откри кметът Калин Каменов, който приветства локалните състезатели и им пожела в никакъв случай да не се отхвърлят от поставените цели.
Спортната самодейност ще продължи с открити демонстрации на клубовете по битка, тенис на маса, кикбокс, муай тай, волейбол, баскетбол, колоездене и футбол.
Младите състезатели ще срещнат присъстващите с главните правила на всяка дисциплинираност.
На събитието участваха още: заместник-кметът Александър Владимиров, представителят на спортното министерство за района - Мария Георгиева, както и олимпийският медалист по битка - Елица Янкова.
Проектът „ Младите хора – бъдещето на България – виновни и дейни “ се осъществя от Асоциация „ Докосни дъгата “, взаимно с Министерство на младежта и спорта. Основната цел е сливане на известни спортисти, топ готвачи и младежи от цялата страна в разнообразни начинания, акцентиращи върху здравословния метод на живот, физическата интензивност и спорт. Дейностите по плана включват провеждането на спортни събития и в градовете – Русе, Плевен, Сливен и Смолян.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР