Над 10 000 студенти се очакват в Банско за празника

...
Над 10 000 студенти се очакват в Банско за празника
Коментари Харесай

Над 10 000 студенти ще празнуват в Банско на 8 декември


Над 10 000 студенти се чакат в Банско за празника на 8 декември. Това разгласи упрявителят на "Гранд хотел Банско " Милена Антова. Повечето хотели, заведения и механи в курорта са резервирани. Студентите идват най-вече за две нощувки, с обезпечена вечеря и празнична стратегия, изясни тя. Цените са непокътнати като предходната година и няма смяна.

Традиционно хотелите в Банско посрещат студентите с жива музика, ди джеи, томболи и ваучър до зори. В двудневния пакет за престой цената е към 200 лв. на човек. В пакета са включени две нощувки със закуски, празнична вечеря и посещаване на спа зоната на "Гранд хотел Банско ". "Имаме студенти, които идват при нас през цялото си следване. Те са удовлетворени откакто обичайно се връщат всяка година ", акцентира Антова.

Цените на кувертите за празника в банските механи стартират от 20 лв.. Крайна цена няма, тъй като доста от студентите избират да бъдат на свободна консумация. Повечето от тях са склонни да похарчат сред 250 и 300 лв. за празника. "Доста пари са склонни да похарчат, като мама и тате дават, е обикновено да се отделят пари, въпреки всичко ", счита студент от Софийския университет. По принцип студентите обичаме да се забавляваме. Така че, дали ще е на Банско, дали ще е на дискотека, дали ще е вкъщи, в случай че го има купона - го има ", прибавя студентка от УНСС.

"Този празник е превъзходен мотив да се съберем и да пътуваме дружно. Не виждам за какво би трябвало да стоим в София, когато постоянно може да излезем някъде на дискотека тук. Студентският празник е един път в годината, по тази причина избирам да го прекарам както би трябвало. Аз сама проведох курса и тази година още веднъж сме в Банско ", споделя студентка по бизнес администрация в УНСС.

Собствениците на хотели и заведения в курорта се надяват и този 8 декември да премине обикновено, и плануват спомагателни ограничения, с цел да бъде обезпечено спокойствието както на празнуващите студенти, по този начин и на постоянните клиенти, добави Милена Антова.

„ Гранд хотел Банско “ предлага четиризвезден разкош. Професионалният екип подсигурява първокласно обслужване и релаксираща атмосфера. Хотелът е обзаведен в съвременен жанр, съгласуван с най-високите стандарти и трендове в дизайна, с цел да дава отговор на условията и на най-претенциозните посетители. В лоби бара всеки е посрещан с освежаваща напитка за „ добре пристигнал “. Огромно преимущество пред останалите хотели в Банско е, че разполагаем на гостите е най-големият СПА център в курорта. В него има богатo многообразие от термални зони, спа лечения, разтривки и лечебни процедури. Хoтелът разполага с външни и вътрешни басейни и аква уреди. Има два ресторанта - главен и италиански, в които се оферират интернационални ястия и питиета.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР