Над 10 000 души аплодираха изпълнителката по повод 25 години

...
Над 10 000 души аплодираха изпълнителката по повод 25 години
Коментари Харесай

Колко спечели Софка от концерта си в Арена Армеец

Над 10 000 души приветстваха изпълнителката във връзка 25 години на сцена

Около 350 хиляди лв. чисто е спечелила от концерта си в зала „ Арена Армеец “ предходната събота Софи Маринова. Приходите от спектакъла са били към 500 бона, само че като се приспаднат разноските, които възлизат на към 150 хиляди лв., облагата се стопява.

Над 10 000 души приветстваха Софи Маринова на концерта й във връзка 25 години на сцена. Гласовитата певица изпълни зала „ Арена Армеец “, за което преди този момент се прокрадваха, въпреки и неубедителни, леки подозрения. Другите предубеждения бяха, че в публиката ще доминират фенове от ромски генезис. Не бе по този начин. Сигурно по тази причина имаше учудени от големия триумф на Софка.

Изненадани сякаш не бяха най-много тези, които са присътвали и след това описваха прочувственото прекарване. Не концерт, а запаметяващ се театър на високо нови. Софи, както се видя след това и от видеа от събитието, пя като звяр, както даде обещание при откриването на концерта.

„ Не знаете за мен какъв ден е това. Просто от тух вие изглеждате ужасно! Вие сте тези, които ме вършиме това, което съм. Това съм го правила за вас дълги години с цялото си сърце, само че тъй като съм го получавала и от вас – тази обич. Ще се раздам довечера за вас с цялото си сърце “, разгласи Софи и направи таман това.

Певицата смени два тоалета, а в музикално връзки напряко се надмина. Тя, както и всички гост-звезди, пяха безусловно онлайн. Те също направиха мощно усещане. Най-вече Преслава, която е и кума и близка другарка на СОфи. Добричлийката съкруши с височините, които доближаваше, както и с по-различно изпяване на изречения на другояче познати шлагери. С това Преслава изненада и в общата си ария със Софи „ Манагава тут “, която показаха малко преди концерта.

В „ Арена Армеец “ прозвучаха в дует пени и от репертоара на Преслава, и от този на Софи. „ Преслава постоянно е №1 “, викна Софи, откакто извършиха следващия шлагер. „ След теб обаче “, отвърна приятелката й и я прегърна и целуна. „ Всички сме №1 и сме доста готини и сладки “, заключи Маринова.

В още един миг ромката бе трогната до сълзи. Към края на концерта Софи, очевидно под въздействието на мощната страст, показа вълненията си, с които разчувства и почитателите си. „ Не знаете какъв брой се вълнувам. Може би в този момент аз не го чувствам какво се случва. Сигурно от на следващия ден, от вдругиден към този момент по този начин ще си кажа: „ Боже, аккво беше това, където изживях “. Давате ми дългоденствие просто. Давата ми да пребивавам, да се боря, да върша музика за вас. Не знам към този момент какво да кажа. Обожавам ви, обичам ви! Винаги ще върша музика за вас! “, сподели тя.

Софи благодари на всеки от сътрудниците, които се изявиха на сцената, отбелязва Уикенд. Сред тях бяха още Константин, който за благополучие съумя да пребори проблемите с гласа си, рапърът Устата, Теодосий Спасов, с коогото тя от дълго време мечтаела да излезе на сцена.

Музикален продуцент на спектакъла бе Евгени Димитров – Маестрото, който работел повече от половин година по плана. На сцената излязоха и „ Ку-ку бенд “, само че Слави бе заместен от Борис Солтарийски.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР