Над 1 милион лева трябва да плаща ЦСКА за ползването

...
Над 1 милион лева трябва да плаща ЦСКА за ползването
Коментари Харесай

ЦСКА плаща над 1 милион лева за Българска армия и Панчарево


Над 1 милион лв. би трябвало да заплаща ЦСКА за използването на стадион " Българска войска " и базата в Панчарево.

Наемът за двете бази е на стойност 985 188 лв., излиза наяве от оповестените контракти на страницата на Министерството на младежта и спорта, което е притежател на базите.

За " Българска войска " месечната сума е 43 158 лв., а за базата в Панчарево - 38 941 лв.. Отделно от това се заплащат налог здания и такса боклук, както и режийните на двата парцела. Само налозите към общината са към 300 000 лв., написа още " 24 часа ".

Изданието е получило договорите единствено часове, откакто е пуснало искане по Закона за достъп до социална информация.

Напрежението към договорите пристигна от аматьорски отбор, който употребява абревиатурата ЦСКА, който изиска достъп по време на служебното държавно управление и заведе дело. Оказа се, че отводът е поради погрешно потребление на Закона за достъп до социална информация, твърди " 24 часа ".

До края на годината би трябвало да се направи конкурс за дълготраен наем въз основата. За задачата държавното управление промени статута на парцелите. Проблемите това да не стане е в утежнение на парцелите, като те към момента не могат да бъдат апортирани в " Сердика спортни парцели ", ново държавно сдружение, към което ще се водят.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР