Над 1 милион лева има в банковата си сметка от

...
Над 1 милион лева има в банковата си сметка от
Коментари Харесай

Как Бони стана милионерка от бакшиши?

Над 1 милион лв. има в банковата си сметка от бакшиши фолкдивата Бони. Сумата е спестена за няколко години усърдна работа. Ромката сама обича да се хвали, че е най-щедро даряваната изпълнителка от лекия род. От всяко свое присъединяване тя си потегля най-малко с 10 бона „ парса ”.

Звездата от десетилетия е най-обсипваната с бакшиши изпълнителка, макар че участията ѝ не са най-скъпо платените. Спестовната самотна майка и легенда на чалгата от години къта пачките, които почитатели на лекия род ѝ дават отвън хонорара за сватби, балове и празненства.

„ Популярна съм от години като една от звездите, към която са били изключително великодушни на бакшиши. Аз ги получавам, тъй като хората виждат, че пея с душа, развличам се с тях, танцувам, забавлявам си, те виждат това и ми благодарят по този метод. И 20 лв., и 20 бона са ми давали – всеки съгласно опциите си ”, съобщи самата Бони.

Тя описа, че най-големият бакшиш, който е получавала е 300 хиляди марки. Сумата взела на празненство в Италия, където била дружно с легендата Шабан Шаулич. На частно събитие тя, сръбската звезда и оркестърът си разделили колосалната за времето си сума. Покойната сръбска легенда също бе фамозен с бакшишите си, като единствено за няколко секунди съумява преди години да получи 2000 евро на ръка от почитател, написа Уикенд.

Бони, сходно на сътрудника си също е обсипвана с банкноти, които обаче не харчи безразсъдно, а старателно икономисва. Една от най-богатите певици у нас, фолкдивата не пръска стотици хиляди левове за първокласни движимости, а къта събраното, с цел да може да финансира образованието и кариерата на щерка си Михаела и да има постоянно нещичко настрани. „ Нещичкото ”, съгласно осведомени, към този момент е набъбнало до близо 1 милион лв. спестявания, с които сливналийката имала желание да развива певческите способности на щерка си. Единствен път Бони се изхвърлила с харчовете и пръснала 100 000 лв. за бижута за красивата Мия, само че това било поради абитуриентския ѝ бал.

Ромската дива не харчи за безсмислени джунджурии, не купува скъпи коли на дъщеря си и не пръска пачки по любовници, по тази причина и спестяванията ѝ, събрани от почитатели, се множат. Наскоро дивата бе облепена от глава до пети в банкноти при започване на май, когато пя на абитуриентски бал. На него роднините на четирима зрелостници, наели Бони за купона, залепват пачки по короната, челото и даже ѝ тикат в ръцете купюрите по този начин, че дивата колкото да ги придържа с пръсти. Видео по какъв начин прибира парите се появи от почитателите на сливенската дива в обществените мрежи, а даже добре платени колежки на Бони откровено завидяха на пачките. Въпреки че къта спестяванията си за щерка си Михаела, Бони е спокойна, че и без активите детето ще се оправи единствено.

Самата Мия върви по стъпките на гласовитата си майка и към този момент изкарва солидни пачки от участия взаимно с Бони. Наскоро момичето, което има дует с мама, получи на ръка 200 евро от почитател в Лом, откакто бе на присъединяване с Бони. Мъж от компанията, която сливенската перла веселяла, се доближил до Бони и тикнал двеста евро в ръката ѝ с привет към Михаела.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР