Над 1 милион души вече са се подписали под петицията

...
Над 1 милион души вече са се подписали под петицията
Коментари Харесай

Над 1 милион британци искат нов референдум за Брекзит

Над 1 милион души към този момент са се подписали под петицията за провеждането на още един референдум по въпроса за излизането на Англия от Европейския съюз. Това заяви основателят вестник The Independent, представен от БГНЕС.

Тя е качена преди три месеца на уеб страницата change.org " През 2016 година жителите получиха опция да кажат своето мнение, дали желаят да останат в Европейски Съюз или да го изоставен. Сега, когато обстоятелствата са по-ясни, е настъпило времето жителите да кажат решителната си дума по самото съглашение, до момента в който не е станало прекомерно късно ", се споделя в петицията.

Преговори за " Брекзит " сред Лондон и Брюксел започнаха на 19 юни 2017 година Година по-рано 51,9% от британците поддържаха на референдум Brexit.

Преговорите би трябвало да продължат до ноември 2018 година, след което договорката би трябвало да бъде утвърдена от парламентите на всички страни-членки на Европейски Съюз, Европейския парламент и Уестминстър. Самият Brexit би трябвало да се случи на 29 март 2019 година, след което би трябвало да настъпи временен интервал, продължаващ до 31 декември 2020 г.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР