Над 1,7 тона наркотици са били заловени при мащабна операция

...
Над 1,7 тона наркотици са били заловени при мащабна операция
Коментари Харесай

Над 1,7 тона наркотици са били заловени при мащабна операция в Турция

Над 1,7 тона опиати са били хванати при огромна интервенция на полицията в осем окръга на Турция. Това написа турският министър на вътрешните работи Али Йерликая в обществената мрежа Х.

Министърът заяви, че интервенцията с кодово име " Наркогюч-38 ", ориентирана против производството и търговията с опиати, е била осъществена на територията на окръзите Истанбул, Диарбекир, Хаккяри, Зонгулдак, Одрин, Бурса, Текирдаг и Османийе.

Йерликая съобщи, че 33 кг бистър метамфетамин, 116 кг течен метамфетамин, 2 чувствителни везни и материали, употребявани в производството на опиати, са били иззети при интервенцията, осъществена от Бюрото за интервенции и следствия на Дирекцията за битка с наркотичните закононарушения в Истанбул, и разгласи, че е хванат обвинен непознат жител.

В Диарбекир са хванати 1480 кг хашиш и 1700 стръка канабис. В Хаккяри полицията е иззела 34 кг метамфетамин, a силите на жандармерията в Зонгулдак са конфискували разнообразни количества кокаин, метамфетамин, бонзай и синтетични опиати на таблетки.  В Одрин са хванати 9 кг скънк, в Бурса - 1,3 кг бонзай, а в Текирдаг - неуточнени количества опиати. В Османийе са иззети 46,2 кг скънк и 900 г канабис на прахуляк.

Йерликая означи, че битката против наркодилърите, терористичните организации и организациите на проведената престъпност, които тровят обществото, ще продължи уверено.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР