Над 1,7 тона наркотици са били заловени при мащабна операция

...
Над 1,7 тона наркотици са били заловени при мащабна операция
Коментари Харесай

Над 1,7 тона наркотици са заловени при полицейска операция в Турция

Над 1,7 тона опиати са били хванати при огромна интервенция на полицията в осем окръга на Турция, заяви турският министър на вътрешните работи Али Йерликая, представен от частната телевизия НТВ.

В профила си в обществените медии министърът заяви, че интервенцията с кодово име " Наркогюч-38 ", ориентирана против производството и търговията с опиати, е била осъществена на територията на окръзите Истанбул, Диарбекир, Хаккяри, Зонгулдак, Одрин, Бурса, Текирдаг и Османийе.

Заловени са общо 36 обвинени и са конфискувани опиати с общо тегло 1719 кг.

В Истанбул турските сили са заловили 33 кг бистър метамфетамин, 116 кг метамфетамин в течно положение и уреди и материали за произвеждане на опиати.

В Диарбекир са хванати 1480 кг хашиш и 1700 стръка канабис. В Хаккяри полицията е иззела 34 кг метамфетамин, a силите на жандармерията в Зонгулдак са конфискували разнообразни количества кокаин, метамфетамин, бонзай и синтетични опиати на таблетки.

В Одрин са хванати 9 кг скънк, в Бурса - 1,3 кг бонзай, а в Текирдаг - неуточнени количества опиати. В Османийе са иззети 46,2 кг скънк и 900 г канабис на прахуляк.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР