Над 1.3 милиона души са посетили сайта през март показват

...
Над 1.3 милиона души са посетили сайта през март показват
Коментари Харесай

Сайтовете на Нова Броудкастинг Груп са сред най-предпочитаните сред интернет потребителите

Над 1.3 милиона души са посетили уеб страницата през март демонстрират данните от месечния отчет на организацията за онлайн проучвания Gemius. Тoва отрежда първото място на уеб страницата по брой действителни гости за месеца измежду новинарските уеб сайтове и го трансформира в най-посещавания новинарския уебсайт в страната ни за този интервал.

, както и още два уеб страницата от портфолиото Нова Броудкастинг Груп, влизат в ТОП 5 на най-посещаваните уеб сайтове в категорията „ Новини “ през март по брой гости. На второ място в класацията с 1.2 милиона действителни гости е, а петата позиция заема с над 1 милион. Данните още веднъж са на Gemius.
 уебсайт NOVA
Богатото и качествено новинарско наличие , извънредните вести , журналистическите следствия и модерните функционалности на уеб страницата, трансформират Nova.bg в един от най-предпочитаните онлайн канали за информация измежду интернет потребителите у нас. В допълнение, платформата дава достъп и до най-важните акценти от телевизионната стратегия на NOVA - прайтайм продукции, излъчвания и сериали.

Отличните резултати още един път потвърждават професионализма както на редакторския, по този начин и на софтуерния екип на Нова Броудкастинг Груп, които развиват онлайн продуктите на групата. Стратегията на компанията е непрекъснато да затвърждава лоялността на своите консуматори, както и да поддържа тяхната висока ангажираност със наличието в уеб страниците на Нова Броудкастинг Груп .

е съгласуван напълно с последните трендове при мобилното ползване и това е още една причина той да бъде толкоз употребен от потребителите. Част от тези софтуерни решения е да вземем за пример PWA (Progressive Web App) технологията, посредством която се подсигурява по-голямата експедитивност при използването на уеб страницата. А когато потребителите търсят информация в Гугъл, с помощта на AMP (Accelerated Mobile Pages), публикациите от уеб страницата се отварят оптимално бързо на мобилните устройства, което улеснява и усъвършенства потребителското прекарване.

За да са постоянно осведомени за най-актуалните вести и събития, потребителите могат да се абонират и за нюзлетъра на, посредством който да получават на мейла си най-важната.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР