Nacon и Spiders (Of Orcs and Men, Bound by Flame)

...
Nacon и Spiders (Of Orcs and Men, Bound by Flame)
Коментари Харесай

Ще има продължение на Greedfall

Nacon и Spiders (Of Orcs and Men, Bound by Flame) оповестиха през тази седмица, че Greedfall ще има продължение, което ще излезе за лични компютри и конзоли през 2024.

излезе през 2019 и се продаде в над милион копия за по-малко от година и още толкоз през идната. Екшън ролевата игра на френското студио се издаде от Focus Home Interactive и разкриваше историята на баснословен свят, който пада в ръцете на колонизатори. Greedfall се одобри задушевно от феновете на фентъзи RPG приключенията и донесе положителни облаги на основателите си, което и притегли интереса на Nacon към тях. А в този момент очевидно е време за продължение.

Събитията в Greedfall: The Dying World, както е името на новата игра, ще се развиват три години преди тези от първата игра. Този път вие влизате в ролята на гражданин на Теер Фрадий, приказният остров, който беше колонизиран в първата игра и чиито поданици бяха принудително преместени към Гакане, дома на колонизаторите – земя, разкъсвана от войни, чума и междуособици. Използвайки дипломация, ловкост или бойните си умения, вие ще би трябвало да си върнете свободата, да вършиме съюзи и да се опитате спрете завоюването на вашата татковина от нашествениците.

„Докато работихме по Steelrising, нашата обич към вселената на Greedfall в никакъв случай не увяхна и с неспокойствие ще се завърнем към нея. В тази нова глава, играещите ще получат опцията да изследват остарелия континент с едни по-мащабни и разнородни среди. Ще се срещнат с нови приятели и фракции, като се надявам, че ще преживеят незабравими завършения там“, споделя в анонса на играта създателят и шеф на Spiders Жеан Русо.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР