Nacon и Daedalic Entertainment разкриха датата на излизане на The

...
Nacon и Daedalic Entertainment разкриха датата на излизане на The
Коментари Харесай

Стана ясна премиерната дата на The Lord of the Rings: Gollum

Nacon и Daedalic Entertainment разкриха датата на излизане на The Lord of the Rings: Gollum: 01.09.2022. Анонсирана преди две години, играта трябваше да се появи през 2021, само че беше забавена, като не беше по кое време тъкмо ще излезе.

The Lord of the Rings: Gollum ще ви върне към Средната земя и трилогията на Дж. Р. Р. Толкин „Властелина на пръстена“ и по-точно първата книга от трилогията – „Задругата на пръстена“, където ще ви посрещне подлият Ам-Гъл. Именно той ще е и централна фигура в The Lord of the Rings: Gollum. След като губи скъпоценния си пръстен, той се насочва на пътешестване, което ще го води от подземията на Барад-дур към земята на горските елфи Мраколес. За да оцелее измежду заплахите, на които попада в Средната земя, на Ам-Гъл ще му се постанова да се крие, да се катери и употребява цялата си ловкост и лукавство, които има, а дружно с това да се бори с хобитското си в себе си – Смеагол. Единствено от играча ще зависи кой от двамата ще е този, който взема решенията. А с изключение на познатите герои, основани от Толкин, вие ще срещнете и нови лица.

Наскоро играта получи своя прелиминарен обзор за определени публицисти от гейм медиите и реакциите на част от тях, като да вземем за пример IGN и PC Gamer, изобщо не са ласкави.

„След години на битие под формата на име и авансово направени концептуални фрагменти, първото ми усещане за Gollum се колебае сред невдъхновяваща стелт екшън игра и завладяващ ретро-платформър. Трудно е да се каже в коя от двете направления ще се насочи финалната игра, само че първото ѝ обществено откриване ме оставя неентусиазиран от видяното дотук“, Тед Личфилд от PC Gamer в коментара си за играта.

The Lord of the Rings: Gollum излиза за лични компютри, както и за предходното и сегашно конзолно потомство.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР