Начо Пантелеев, който уби в катастрофа легендата на българския футбол

...
Начо Пантелеев, който уби в катастрофа легендата на българския футбол
Коментари Харесай

Начо, убил Ферарио Спасов, разпродава палат за милиони! Готви ли бягство?

Начо Пантелеев, който умъртви в злополука легендата на българския футбол Ферарио Спасов, разпродава всичко, с което разполага. В организация за недвижими парцели палатът, в който живее, е разгласен за продажба за 366 хиляди евро. По делото против него към момента се чака техническата експертиза на автомобила.

 

Слуховете навяват за няколко версии, свързани с обвинявания. Вероятно продава парцела си, тъй като жителите на Лясковец са оповестили протест против него и фамилията му. Друга допустима причина е потребността от финансови средства, които да му подсигуряват бягство от закона. По-запознати разясняват, че разпродава парцели, с цел да няма нищо на негово име при присъда, която да гласи заплащане на обезщетение за убития Ферарио Спасов.

 

Адвокатът на Начо Пантелеев обаче отхвърли последната версия. Според него палатът в Лясковец се води на името на родителите му и той няма нищо общо с него. Начо обитавал чартърен в жилището съгласно юриста.

 

Потребители желаеха да се направи инспекция на доходоте на родителите на обвинявания. Според мненията е нужно доказателство за произхода на средствата, с които са закупили жилище за близо милион. Според по-конспиративни теории парцелът се продава, защото толкоз са поискали магистрати и проверяващи, с цел да го разгласят за почтен.

 

Палатът е на три етажа. Разполага с жилищна повърхност от 500 кв.м. В нея има 6 спални, три бани, голям двор, гаражи, джакузи и всичко това изработенo от първокласни материали.

 

Автор: 24chasa.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР