Начинът, по който Владимир Путин се справи с бунта на

...
Начинът, по който Владимир Путин се справи с бунта на
Коментари Харесай

Орбан: Путин показа сила, Украйна изчезва без помощ от Запад

Начинът, по който Владимир Путин се оправи с протеста на наемниците, демонстрира, че контролът остава твърдо в съветския президент, сподели унгарският министър председател Виктор Орбан в изявление, което още веднъж го слага в несъгласие със западните му сътрудници.

" Когато нещата са решени за 24 часа, това е сигнал за мощ ", сподели Орбан пред " Аксел Шпрингер ", притежател на " Политико ".

Говорейки за неотдавнашния протест на паравоенната група " Вагнер ", унгарският министър председател сподели, че не " вижда никакво огромно значение за това събитие ", за разлика от многочислени западни представители, които, въпреки да остават внимателни, обявиха, че протестът разкрива недостатъци на Путин.

" Путин е президентът на Русия ", сподели Орбан, който е построил близки персонални връзки с съветския водач. " Така че, в случай че някой спекулира, че може да се провали или да бъде сменен, (той) не схваща съветския народ и съветските властови структури. "

" Русия работи по друг метод от нас ", сподели унгарският министър председател. " Но структурите в Русия са доста постоянни. Основава се на армията, тайните служби, полицията. Това е военно насочена страна. "

Той добави: " Те не са такава страна, каквато сме ние, Германия или Унгария. Това е друг свят. Структурата е друга, властта е друга, стабилността е друга ".

В публикацията се отбелязва, че Орбан се забави с осъждането на пълномащабното навлизане на Москва в Украйна и от този момент отстоява другарска към Русия позиция в спора, метод, който обслужва вътрешнополитическите цели на Орбан и оказва помощ за запазването на дълготрайни връзки с Кремъл.

В изявлението Орбан повтори аргумента си, че ще бъде " невероятно " Украйна да завоюва войната против Русия.

От няколко месеца унгарският водач твърди, че Украйна би трябвало да спре да се пробва да си върне окупираната от Русия територия и да търси съглашение посредством договаряния - позиция, която го оставя най-вече изолиран в границите на западния съюз.

" Украйна към този момент не е суверенна страна ", съобщи министър председателят. " Те нямат пари. Те нямат оръжия. Те могат да се бият единствено тъй като ги поддържаме - имам поради Запада. "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР