Начинът, по който виждате нещата около вас, може да разкаже

...
Начинът, по който виждате нещата около вас, може да разкаже
Коментари Харесай

Колко коня виждате на изображението? Тест за вътрешната ви същност

 Колко коня виждате на изображението? Тест за вътрешната ви същина

Начинът, по който виждате нещата към вас, може да опише доста за вашата персона. Следователно може да се твърди, че фокусът, под който гледате на нашия свят, дефинира какъв човек сте.

Предлагаме ви дребна задача, изпълнявайки която ще научите доста за себе си. А точно за вашите надълбоко скрити аспекти на личността.

Правилата на играта:

Това не е тест, тъй че не би трябвало да заблуждавате (на първо място – себе си)!

1. Просто погледнете тази картинка за няколко секунди и пребройте какъв брой коня виждате.

2. Сега съпоставете полученото число и описанието на чертите, които са присъщи на хората от вашия вид. Повярвайте ми, ще откриете себе си от изцяло непредвидена страна!

1 до 4

Вие принадлежите към хората, които гледат на картината на света в цялостен проект. Виждате всички неща сложно и неразривно свързани. Но това е и положително, и неприятно по едно и също време.

Факт е, че този метод предизвика припряност при вземането на решения, които не постоянно са оптимални. Често пропускате някои значими детайлности или възприемате всичко прекомерно незадълбочено.

Бързата реакция е положително качество по отношение на това, че към този момент сте видели резултата, когато другите едвам стартират да мислят върху задачат. Тоест завършвате финалната рисунка в главата си, преди някой да хване молива.

Въпреки че притежавате такива невероятни сили, към момента не можете да ги употребявате ефективно; тъй че не спирайте да работите върху себе си. Можете и би трябвало да се измененията. Използвайте мощната си страна – мигновената реакция при взимане на решения и се пробвайте да развиете внимание към детайла и неизменност.

5 до 10

Вие сте човек, който не придава значение на неща, които не си костват, а сте деликатни към това, което е в действителност значимо и определящо. Вашият метод на взимане на решения е много разумен и рационален, което несъмнено е огромен плюс.

Но макар обстоятелството, че сте толкоз рационални и рационални, работата ви постоянно е безредна. Което, за ваша наслада, не ви пречи да постигате задачите си. Систематичност – това ви липсва. И това ви основава проблеми. Така че има върху какво да работите – върху вашия метод към работата!

Вие сте в непрекъснато придвижване. Не спирате нито за минута. Образно казано, от време на време бягате, от време на време пълзите, само че никога не спирате. Тоест постоянно сте на път.

Колкото и мъчно да е за приемане, от време на време се държите прекомерно самоуверено. Вдигате пушилка, даже когато можете да се справите и без нея. Няма ужасно, не е нужно постоянно да се суетите и да бягате нанякъде.

Всъщност вие просто принадлежите към вида хора, които доста мъчно одобряват неуспеха, тъй че не спирате нито за момент. Кажете си: „ Спри! “ Така или другояче всичко ще ви се получи – не е нужно да се надбягвате с вятъра.

11 или повече

О, дрънчене на барабани за господата перфекционисти, апелирам!

Вие сте доста проницателни и деликатни. Забелязвате неща, които другите хора пропущат. В същото време сте и доста виновни, тъй като нищо не изпускате от взор и нищо не забравяте. Това е и една от аргументите хората да работят с вас в екип и постоянно да ви изслушват. Те знаят, че няма да ги разочаровате.

Но вие не сте без дефекти. Факт е, че постоянно попадате в обстановки, в които не сте сигурни дали към момента би трябвало да работите върху нещо или дали задачата е изпълнена.

Със сигурност знаете, че всичко може да се направи още по-добре, тъй че не знаете къде да спрете. Ето за какво крайният резултат съвсем в никакъв случай не ви носи същинска наслада и задоволство. „ Не е неприятно, само че можеше да бъде още по-добре! “ Това са обичаните ви думи.

Какво да вършиме? Първо, научете се да се отпускате. Особено потребни ще са йогата и медитацията. В последна сметка вие непрестанно анализирате, мислите, преживявате. Научете се да изключвате мозъка си. Мир и единствено мир. Позволете си да се отпуснете!

Между другото, би било хубаво да се обкръжите с хора, които ще ви кажат къде можете да теглите линия и да кажете: „ Стига! Направи оптималното от вероятното! “ Не можете да се измъчвате цялостен живот, пробвайки се да постигнете съвършенство във всичко. То не съществува, белким никой не ви го е казвал?

Още по тематиката:
Колко кучета виждате?

Колко числа виждате?

Колко животни виждате на картинката?

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР