"Начинът, по който Румен Радев Румен Георгиев Радев е български

...
"Начинът, по който Румен Радев Румен Георгиев Радев е български
Коментари Харесай

Новаков: За лидерска битка трябват лидери, аз не виждам друг освен Борисов

"Начинът, по който Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на разгласи кандидатурата си, беше блудкав. На 1-ви февруари в деня на Народния съд, да правиш злостни офанзиви и кандидатура за изборите, ми се стори ужасно несвоевременно ". Това съобщи в предаването "Денят онлайн " по Нова нюз евродепутатът.

Мнението му е, че за лидерска борба трябват двама водачи, а той не вижда различен с изключение на Борисов. "В Българска социалистическа партия няма единодушие дали поддържат Радев за втори мандат ", даде образец Новаков.

Според него, в случай че се окаже, че по време на служебното държавно управление на президента, са разходвани непозволено пари, ще стане забавно.

"България ще разполага с повече пари, в сравнение с е разполагала сега. Ще има пари, както за Коронавирус, по този начин и за инфраструктура, земеделие и обучение. За транспортна инфраструктура ще има съвсем двойно пари, за Северозападния район ще има 200 млн.лв. ", изясни Новаков.

Видин граничи с най-бедните райони в Сърбия и Румъния, по тази причина и той е от бедните, обясни евродепутатът. "Всички компании, които дават отговор на изискванията, могат да аплайват за помощ, няма ограничавания. Разходите за ковид се възвръщат в границите на календарната година ", акцентира.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР