Начинът, по който принц Хари е бил разказан за диагнозата

...
Начинът, по който принц Хари е бил разказан за диагнозата
Коментари Харесай

Принц Хари е държан в неведение за здравето на Кейт Мидълтън „говори много“ за разрива

Начинът, по който принц Хари е бил разказан за диагнозата рак на снаха му принцесата на Уелс Кейт Мидълтън, когато нейната обществена Излъченото видео послание „ приказва доста “ за раздора в кралското семейство, съгласно специалист.

Миналата седмица принцесата на Уелс разкри, че е била подложена на лекуване от рак, откакто беше открит след коремна интервенция през януари, което я държи надалеч от обществени отговорности и изяви. Тъй като новината стана обществена, се оповестява, че херцогът и херцогинята на Съсекс са били държани в незнание и са били осведомени едвам когато видеото е било излъчено в петък вечер (22 март).

Кралският историк Ричард Фицуилямс изясни, че в случай че това е правилно, демонстрира същинската щета от кралския разкол и различията сред братята принц Хари и принц Уилям.

За всички най-нови вести, политика, спорт и шоубизнес от Съединени американски щати отидете на Огледалото Съединени американски щати.

ЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Принц Уилям и Хари се скараха години преди Мегксит и „ към този момент не приказват “, споделя кралски е...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР