Начинът, по който медиите отразяват протестите в Русия и на

...
Начинът, по който медиите отразяват протестите в Русия и на
Коментари Харесай

Лавров: Западните медии имат двойни стандарти при отразяване на протестите

Начинът, по който медиите отразяват митингите в Русия и на Запад, разкрива очевидното съществуване на двойни стандарти, съобщи съветският външен министър Сергей Лавров.
„ Отразяването на тези акции в Русия и изявленията на опозиционни дейци на Запад, несъмнено, също са жертва на двойните стандарти ”, означи той пред публицисти.
 Лавров: На Запад историята с Навални е нужна, с цел да се отклони вниманието от вътрешните рецесии Лавров: На Запад историята с Навални е нужна, с цел да се отклони вниманието от вътрешните рецесии
Коментарите на западните политици по отношение на завръщането на Алексей Навални в Русия имат за цел да отклонят вниманието от дълбоката рецесия,...
, медиите демонстрират най-вече реакцията на полицията против дейностите на протестиращите, а дейностите на стачкуващите остават зад кадър. В интернет човек може елементарно да се убеди, какъв брой са нападателни тези, които през последните дни излязоха на противозаконни акции в Москва и други съветски градове, акцентира министърът.
Когато западните медии отразяват събития от сходен темперамент вкъщи, те, по предписание, демонстрират безчинствата на стачкуващите – разрушени витрини, подпалени коли. Там жестокостта на полицията, в това число когато в Съединени американски щати полицейски автомобил мина по телата на лежащите върху асфалта протестиращи, остава зад кадър и може да бъдат октрити, сподели Лавров.
Западните медии отразяват едностранно и процеса против Навални, а също така нервността на Запад във връзка обстановката към блогъра се ускорява, счита Сергей Лавров.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР