Начинът, по който жените шофират, е различен от стила за

...
Начинът, по който жените шофират, е различен от стила за
Коментари Харесай

Тези 9 грешки се допускат от всички жени при шофиране

Начинът, по който дамите карат, е друг от стила за каран не мъжете. Потвърждение за това е статистиката за пътнотранспортни катастрофи. Според данните с към 6-10 пъти е по-ниска вероятността дамите да провокират пътнотранспортно произшествие. Но това не значи, че дамите не позволяват неточности по време на шофиране. Напротив, те постоянно позволяват неточности, типични единствено за нежния пол. Разбира се, има и изключения - някои дами карат като мъже. Ето кои са типичните женски неточности зад кормилото.

Грешка 1: Страх от шофиране

Всеизвестен факт е, че дамите се опасяват повече от шофирането, в сравнение с мъжете. Водени от страха си, дамите карат по-внимателно. Но страхът може освен да оказва помощ, само че и да вреди. Факт е, че той поражда неустановеност, а от там и суматоха. Често дамите зад кормилото изпитват предпочитание просто да затворят очи и да оставят всичко да мине от единствено себе си.

Грешка 2: Убеждението, че мъжете постоянно би трябвало да вършат компромис даже и на пътя

Феминистките по целия свят се борят за равенството сред дамите и мъжете. Въпреки това, някои дами, качвайки се зад кормилото, не престават да имат вяра, че всички мъже водачи, без изключение, би трябвало да са толерантни към тях и постоянно да им дават преимущество.

Грешка 3: Гримиране по време на шофиране

Като цяло дамата си остава жена, даже и да кара кола. Дори и зад кормилото тя съумява да поправя грима си, да изпрати известие на приятелката си и да направи още куп други неща. Но тъкмо в този момент на нехайство може да се случи сериозен случай на пътя.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР