Начинът, по който беше отправена поканата на госпожа Нинова ни

...
Начинът, по който беше отправена поканата на госпожа Нинова ни
Коментари Харесай

Борисов: Ще разговарям с колегите да няма спирачка за някакъв вид правителство, БСП се промени

" Начинът, по който беше отправена поканата на госпожа Нинова ни задължаваше да се явим. Тя сподели: " Ако сте мъже, заповядайте ", сподели при започване на лидерската среща по покана на Българска социалистическа партия водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

" Ще отидем пети път на избори и след петия път отново същото ще си приказваме, в случай че не се изговори авансово по какъв начин и по какъв метод да бъде структурирано едно бъдещо държавно управление ", разяснява той.

" Беше съвременно да се приказва за уединяване на ГЕРБ, през днешния ден ги няма вашите съдружни сътрудници, тяхната декларация не беше подкрепена, на нас не ни доближиха пет гласа за държавно управление. Защо се получи по този начин? Защото този диалог не беше извършен преди. Тогава нямаше да има значение чий е мандата. Убеден съм, че в случай че имахме такова решение и президента Радев щеше да се съобрази на кого да даде мандата ", съобщи Борисов.

Борисов счита, че откакто " разграничителните линии " сред Българска социалистическа партия и останалите партии в Народно събрание към този момент не съществуват.

" Въоръжението за Украйна с гласовете на ГЕРБ, Движение за права и свободи, Демократична България, " Възхода " мина, Ф-16 - мина, това са към този момент закони признати от Народното събрание. Сега може фактически да се работи по тематики за бюджета, обществени тематики ", сподели още той.

" Ние ще създадем всичко допустимо да лидираме и процеса с правосъдната промяна, през вчерашния ден на правна комисия с нашите гласове плана мина за основния прокурор ", добави Борисов.

Нашият конгрес ни е задължил да не одобряваме коалиция с Българска социалистическа партия, по тази причина моят отговор е елементарен. Но аз ще беседвам с сътрудниците, сходна възбрана да не бъде спирачка за някакъв тип програмно, техническо, експертно държавно управление, тъй като Българска социалистическа партия се промени. Сега обаче няма по какъв начин да ви подкрепим ", приключи водачът на ГЕРБ. 
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР