Начинът на обличане е експлицитно олицетворение на човешката индивидуалност. Дрехите,

...
Начинът на обличане е експлицитно олицетворение на човешката индивидуалност. Дрехите,
Коментари Харесай

МОДА ЗА ЖЕНИ - НАПРАВЕТЕ ОРИГИНАЛНИ КОМБИНАЦИИ ТОЗИ СЕЗОН

Начинът на обличане е експлицитно въплъщение на човешката характерност. Дрехите, обувките и аксесоарите мълчешком дават информация за своя притежател. Спортно-елегантният жанр демонстрира деловитост, строго формалният дрескод е причина за амбициозност, а по-авангардните модели са присъщи за еманципираните хора, които обичат да отстояват своя „ Аз “. Модата е библия на човешката душа. Затова е от изключителна значимост да се основават умели и практични комбинации от облекла и обувки, които да сътворят мечтаната визия.Как да отразите своята характерност и да бъдете изтънчени и съвременни?
Всяка себеуважаваща се дама цели да построи атрактивна визия. Често стилните трендове слагат на фундамент стилове и аутфит, които не съблюдават характерността и светоусещането на дамата, която желае да наподобява добре и да е облечена съвременно. Италианският бранд Liu Jo - е концентриран точно върху този аспект – да основава мода, която да слага акцент върху женската характерност и представителката на нежния пол да сътворява ефектни комбинации и да демонстрира своето вътрешно „ Аз “. Всеки може умерено да опитва с този неповторим бранд. Марката Liu Jo е еманация на изисканост, женственост, динамика. Тя ловко показва женската емоционалност благодарение на богато многообразие от модели облекла, обувки иаксесоари в разнообразни цветове, които намират необятно приложение както в всекидневието на една дама, по този начин и при специфични мотиви.

Как да постигнете автентичен летен аутфит?
Реализирането на автентичен летен аутфит е постижима задача благодарение на висококачествения бранд Liu Jo. Марката е основала неповторими модели обувки, които съчетават детайли от разнообразни стилове, вследствие на което са се получили сандали, мокасини и чехли, които са подобаващи за всекидневието и за специфични мотиви. Атрактивните мокасини, които са в спортно-елегантен жанр, са декорирани с панделки, присъщи за формалния дрескод. В резултат на това са основани хибридни обувки, които намират мултифункционално приложение при разнородни събития както с неофициален, по този начин и с формален темперамент. Сандалите Liu Jo са декорирани с верижки с позлатени детайли, което основава чувство за разкош. Някои мокасини са украсени с пачи пера, с което се реализира умерена екстравагантност, а други са декорирани с брокат и са подобаващи за дами, показващи своя искра посредством облеклото си. Те могат да бъдат съчетани с рокля, с цел да се реализира ефектна празненство визия. Същевременно в композиция с дънки и блуза те са добър вид за всекидневието. С обувките, облеклата и аксесоарите Liu Jo ще постигнете автентичен летен аутфит, оставайки правилни на своя жанр.
Белите дамски кецове – ретро фешън наклонност или настоящ модерно тренд?
В модата, както във всяко изкуство, има типичен облекла и обувки, които постоянно резервират своята новост и изисканост. Такъв е казусът с дамските бели кецове -, чието приложение е широкоспектърно. Те могат да се съчетаят чудесно както с дънки и тениски, по този начин и с рокля. Подходящи са даже и за плажа. Белоснежният цвят не притегля слънцето. Те са комфортни и практични. Произведени са от висококачествена материя и имат меки и комфортни подметки. Брандът Liu Jo е основал атрактивни бели сникърси, благодарение на които всяка дама може да сътвори разнородни визии. Дълбоко целесъобразно е в женския дрешник да има най-малко един чифт бели кецове, тъй като те се характеризират с мултифункционалност и съчетаемост с разнообразни по жанр и цвят облекла.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР