Начинът на живот и преяждането могат да благоприятстват за развитието

...
Начинът на живот и преяждането могат да благоприятстват за развитието
Коментари Харесай

Нелекуваната ГЕРБ* - кисeлини, лош дъх и опасност за живота

Начинът на живот и преяждането могат да благоприятстват за развиването на ГЕРБ дотолкоз, че да я създадат рискова за живота. За болестта способстват и други фактори.

При здравното положение ГЕРБ* това са затлъстяването, тютюнопушенето и злоупотребата с избрани медикаменти.

За политическия ГЕРБ** рисковете идват от преяждането с власт, възприятието за безотговорност и подозренията за злоупотребата с обществени средства.

При Гастроезофагеалната рефлуксна болест (ГЕРБ) има две благоприятни условия - да премине единствено с неприятни признаци или да се стигне до тежки затруднения. Симптомите включват несъзнателно връщане на към този момент смляна от стомашните сокове храна назад към устата. Следват усет на кисело, неприятен мирис, болежка в гърдите, проблеми с дишането. Усложненията са кървене и язви, от време на време с заплаха за живота.

В политиката обстановката е сходна - единствено признаци или съдбовни затруднения. Симптомите са обезумялост, чувство за незаменимост и нездравословно разбъркване на демократични теории за развиването на страната и света с измама и див популизъм. Усложненията идват след нашествието на калинки в държавните и общинските институции и непозволеното замогване на част от актива, от което мирише на корупция.

Рано или късно това води до отлив на симпатизанти, тъй като никой не обича политици с неприятен мирис и съмнителна известност.

Днес, по време на националното заседание на партията, Бойко Борисов има финален късмет да почисти стадото от мършата.

Нелекуваната ГЕРБ е рискова и за себе си, и за страната. Ако не желае кървенето да се трансформира в хронично, а язвите по места да се окажат съдбовни за най-успешния политически план у нас от началото на 21. век, Борисов би трябвало да реже до кокал. В противоположен случай скоро няма да държи нито хляба, нито ножа. А тези, които са в ГЕРБ поради софрата, първи ще го предадат.

Резултатът ще се види още на 11 юли.

* Гастроезофагеалната рефлуксна болест (ГЕРБ) - хронично нарушаване на гастроинтестиналния тракт, при което наличието на стомаха се издига нагоре в хранопровода. Състоянието е известно още като киселинна рефлуксна болест.

** Граждани за европейско развиване на България /ГЕРБ/
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР