НАЧАЛОТОИмах много смели мечти и щастието да срещна човек до

...
НАЧАЛОТОИмах много смели мечти и щастието да срещна човек до
Коментари Харесай

От първо лице: Д-р Венета Павлова

НАЧАЛОТО

Имах доста смели фантазии и щастието да срещна човек до себе си, с който дружно да ги сбъдваме. Преди повече от 20 години стартира нашият професионален път с моя брачен партньор доктор Валентин Павлов като зъболекари в един гараж. Път, който и до през днешния ден продължава да е обвързван с непрестанно рационализиране и грижи за пациентите с неотслабващ възторг и предпочитание за вдъхновяване на екипа ни. Вярата в хората, в техния капацитет, основаването на удобни условия за реализирането на обществено значими дела - това съгласно мен са основни фактори в нашето развиване.

ПРАВИЛНИЯТ ИЗБОР

Нашата специалност е изключителна. Тя е креативна, носи същинско задоволство, тъй като с изключение на грижата за здравето ние вършим хората щастливи. Когато видят усмивките си, нашите пациенти трансформират живота си. Още във Факултета по дентална медицина разбрах, че може би това е моята орис.

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВАТА

Ние рисуваме, скулптираме, сътворяваме хубост и естетика - това бе едното предизвикателство. Когато през 2002 година създадохме първата дентална клиника " Европейска общност Дент ", която
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР