Началото на сезона в NBA за Гордън Хейуърд беше повече

...
Началото на сезона в NBA за Гордън Хейуърд беше повече
Коментари Харесай

Желязната воля на един баскетболист

Началото на сезона в NBA за Гордън Хейуърд беше повече от кошмарно. Още на старта на шампионата, в първия домашен мач на неговия Бостън Селтикс , той счупи крайници си по изключително мъчителен метод.

Веднага след случая стана ясно, че баскетболистът ще се възвръща към година и ще пропусне целия сезон.

Вместо обаче това да пречупи 27-годишния състезател, едвам месец след травмата, той разгласява малко видео, в което демонстрира какъв брой сложна за изкривяване е човешката воля.

Gotta have some fun within the grind! Can you make a half court shot in a chair? (Harder then it looks) #improveeveryday

Публикация, споделена от @gdhayward на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

Гордън Хейуърд е седнал на стол в центъра на баскетболно игрище и стреля по коша. Към видеото той написа, че е по-трудно в сравнение с наподобява и сигурно е по този начин. Едно е несъмнено и това е, че Хейуърд тренира интензивно, макар че не може да стои на краката си.

Watch @GordonHayward whip passes during an exclusive shoot with the @TODAYshow. More here --> https://t.co/GPPvCc7yKA pic.twitter.com/Tjwq0KToji
— NBC Boston (@nbcboston) 2 ноември 2017 година

Интересно е да забележим дали останалите звезди от " лигата на извънземните " ще подемат упражнението на играча на Бостън и ще го трансфорат в предизвикателство. Баскетболистите от NBA известни с афинитета си към сходен вид провокации. Като шлагера това лято измежду тях беше, шофирайки колите си, да стопират и да вършат забивки на някои от уличните кошове, които са доста публикувани в Америка.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР